Επιβεβαίωση από την «A Bola»: «Ο Ζοσέ Σα δεν γυρίζει στην Πόρτο, μένει στον Ολυμπιακό»

Επιβεβαίωση από την «A Bola»: «Ο Ζοσέ Σα δεν γυρίζει στην Πόρτο, μένει στον Ολυμπιακό»

Την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς από τον Ολυμπιακό, αλλά και τη συμφωνία με τον Ζοσέ Σα επιβεβαιώνει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «A Bola».

Από to10.gr έχετε ενημερωθεί ήδη για τις θετικές εξελίξεις στην υπόθεση της παραμονής του Ζοσέ Σα στον Ολυμπιακό και την κατ’ αρχήν συμφωνία που έχει ήδη επιτυχθεί με τον παίκτη, για υπογραφή νέου συμβολαίου. Στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα «A Bola» αναφέρεται στην υπόθεση του 26χρονου γκολκίπερ, σημειώνοντας ότι η καριέρα του στην Πόρτο έλαβε οριστικά τέλος και πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.

Η πορτογαλική εφημερίδα επισημαίνει πως οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Σα έπεισαν τους διοικούντες τον Ολυμπιακό να τον διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας τους για τα επόμενα χρόνια. Και για αυτόν τον λόγο πάρθηκε η απόφαση να καλυφθεί η οψιόν των 2,5 εκατ. ευρώ, για την αγορά του και μόνιμη εγκατάστασή του στο Μεγάλο Λιμάνι. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η ενεργοποίηση της οψιόν έγινε ήδη.

Οπως επιβεβαιώνουν οι Πορτογάλοι, το τυπικό σκέλος της συμφωνίας αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, με τον Σα να βάζει την υπογραφή του σε πολυετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ενώ τονίζουν τον σημαντικό ρόλο του Πέδρο Μαρτίνς για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, όπως και το γεγονός ότι ο Σα θα βρίσκεται στην Ελλάδα στις 10 Ιουνίου, για να ξεκινήσει προετοιμασία με τους Ερυθρόλευκους.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως πηγές από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Σα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 4 χρόνων με τον Ολυμπιακό, με τις απολαβές του να ξεκινούν από 600.000 € τον χρόνο, συν τα μπόνους επίτευξης στόχων.

ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ

Αυτές τις ημέρες ο Ζοσέ βρίσκεται στην Πορτογαλία, όπου και ξεκουράζεται με την οικογένειά του. Ο ίδιος, μάλιστα, φρόντισε να κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο στη σύζυγό του, Ρακέλ Ζέικομπ. Συγκεκριμένα, της αγόρασε ένα αυτοκίνητο FIAT 500, με αφορμή την ημέρα της Μητέρας. Ενα δώρο που η ίδια φρόντισε να το δημοσιοποιήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ευχαριστώντας δημόσια τον σύντροφό της.

Οπως αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ, το κόστος του δώρου του Σα στη γυναίκα του έφτασε τις 15.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ