Ντόπες του Ιβάν Σαββίδης προς τους παίκτες

Ντόπες του Ιβάν Σαββίδης προς τους παίκτες

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μίλησε για λίγο στους παίκτες πριν αναχωρήσουν από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε από σήμερα (9/5) το απόγευμα στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο (11/5) στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ.

Αύριο (10/5) είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου (18:15) του Λουτσέσκου και του Πέλκα και μετά η ομάδα θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ (στις 19:00).

Ο Ρουμάνος τεχνικός πήρε στην αποστολή όλους τους παίκτες εκτός από τους τραυματίες Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ. Μάλιστα ο Πορτογάλος αρχηγός δε θα μπορέσει να βρεθεί καν στο παιχνίδι (αντίθετα με τους άλλους δύο που θα είναι παρόντες στις κερκίδες), καθώς παραμένει στην Πορτογαλία μετά την επέμβαση που έκανε για την αποκατάσταση του χιαστού του.

Πριν φύγει η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη, στο πούλμαν έξω από το Μακεδονία Παλλάς, ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε για λίγο στους παίκτες, ζητώντας τους να φέρουν και το Κύπελλο στην Τούμπα (μετά το πρωτάθλημα) για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας του.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Δικέφαλου θέλησε να «ντοπάρει» ψυχολογικά την ομάδα δύο μέρες πριν τον τελικό με την ΑΕΚ, με μια πολύ σύντομη ομιλία με παροτρύνσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ