Άρης: Συνεχίζει ο Μαρτίνες

Άρης: Συνεχίζει ο Μαρτίνες

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναμένεται να παραμείνει στο Κλεάνθης Βικελίδης για τα επόμενα δύο χρόνια ενώ αρκετοί ποδοσφαιριστές περιμένουν ειδοποίηση για το μέλλον τους στην ομάδα.

Η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον Άρη ενώ από σήμερα οι ποδοσφαιριστές ξεκινούν τις διακοπές τους. Υπάρχουν παίκτες, πάντως, που περιμένουν την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ για το αν θα βρίσκονται στο ρόστερ και της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ένας από αυτούς που θα είναι στην ομάδα και τη νέα σεζόν πάντως είναι ο Νίκο Μαρτίνες για τον οποίο απ’ ότι φαίνεται μένουν μόνο τα τυπικά.. Το συμβόλαιο του Αργεντινού μεσοεπιθετικού ολοκληρώνεται και ο ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τους ανθρώπους του Άρη.

Οι επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και υπάρχει, σύμφωνα με πληροφορίες, προφορική σύμφωνια για την επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμα δύο χρονια.

Αυτό που απομένει, πλέον, είναι η υπογραφή του νέου συμβολαίου του ποδοσφαιριστή και η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Άρης.

Από κει και πέρα υπάρχουν και οι ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, δεν βρίσκονται, όμως στις επιλογές του προπονητή και του αθλητικού διευθυντή.

Μέσα στις επόμενες μέρες, μάλιστα, οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος αναμένεται να ενημερώσουν σχετικά αυτούς που δεν θα παραμείνουν, προκειμένου να βρουν άλλη ομάδα να συνεχίσουν τη καριέρα τους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ