Πλατανιάς : Μόνο έτσι επιστρέφει ο Γιακουμάκης

Πλατανιάς : Μόνο έτσι επιστρέφει ο Γιακουμάκης

Δύσκολη φαντάζει η επιστροφή (με τη μορφή δανεισμού) του Γιώργου Γιακουμάκη στον Πλατανιά, ενόψει Ιανουαρίου, με την ομάδα των Χανίων να έχει πάντα τον πρώτο λόγο.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Γιώργος Γιακουμάκης έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αφήνοντας τον Πλατανιά για την ΑΕΚ. Όμως, ο νεαρός φορ στην Ένωση δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, ενώ και ο πρόσφατος τραυματισμός του τον άφησε πίσω.

Από την άλλη η ομάδα της Κρήτης θέλει κάποιον με τις δικές του αρετές για την επίθεσή της, μιας και εκεί αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι για τους Χανιώτες ότι ο τεχνικός του συλλόγου, Χοσέ Μανουέλ Ρόκα, έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με πολλούς μάνατζερ, ώστε να βρει ποδοσφαιριστές, ενόψει Ιανουαρίου.

Ένας από αυτούς σίγουρα είναι και ο Γιακουμάκης με τον Πλατανιά να έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που η ΑΕΚ θέλει να τον δώσει (κάτι που είχαν συμφωνήσει προφορικά οι δύο σύλλογοι το περασμένο καλοκαίρι όταν και ολοκληρώθηκε η μεταγραφή) σε κάποια ομάδα δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν. Ωστόσο, κάτι τέτοιο για την ώρα μοιάζει απίθανο, αφού η Ένωση έχει πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις και για την επίθεσή της διαθέτει μόνο δύο επιθετικούς (Αραούχο- Λιβάγια).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ