Παναθηναϊκός: Ηγέτες σε όλες τις γραμμές

Παναθηναϊκός: Ηγέτες σε όλες τις γραμμές

Παίκτες που θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς αναζητούν Νταμπίζας και Δώνης στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας και ο προπονητής Γιώργος Δώνης δεν θα έχουν στη διάθεσή τους το μπάτζετ που θα ήθελαν για μεταγραφές. Η επιθυμία τους, όμως, δεν αλλάζει σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά των παικτών που θέλουν να έχει ο… Παναθηναϊκός της νέας χρονιάς.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» στη διάρκεια της σεζόν διέκρινε ότι έλειψε η προσωπικότητα από την ομάδα του. Στον δεύτερο γύρο, παρατηρήθηκε ότι δεν υπήρχε νοοτροπία νικητή και φυσικά απουσίαζαν, διότι πολύ απλά δεν υπάρχουν, οι ποδοσφαιριστές που θα πάρουν τις ομάδες στις πλάτες τους. Αυτό θέλουν ν’ αλλάξουν την προσεχή περίοδο οι Νταμπίζας, Δώνης κι έχουν συμφωνήσει ότι παρά τις λίγες οικονομικές δυνατότητες που διαθέτει ο Παναθηναϊκός, οφείλουν να ψάξουν για ποιοτικούς, αλλά έμπειρους παίκτες και με έντονη προσωπικότητα, οι οποίοι δεν διστάσουν να βγουν μπροστά.

Ο Δώνης ιδανικά θα ήθελε έναν σε κάθε γραμμή. Δεδομένα αναζητεί έναν στόπερ δίπλα στον Κολοβέτσιο, ο οποίος θα είναι πιο αποφασιστικός στις προσωπικές μονομαχίες, θα έχει την ικανότητα να προωθεί το παιχνίδι από τα μετόπισθεν κι επιπλέον θα είναι δυνατός στις στημένες φάσεις. Εκεί όπου φέτος το «τριφύλλι» είχε πολλά προβλήματα αμυντικά κι επιθετικά. Επίσης θέλει έναν παίκτη να πλαισιώσει τον Κουρμπέλη, με περισσότερες δημιουργικές ικανότητες. Να έχει την ευχέρεια να πατάει στην αντίπαλη περιοχή και να σκοράρει.

Το ίδιο επιθυμεί ο προπονητής του «τριφυλλιού» και στα άκρα. Παίκτη με τεχνική, με φαντασία. Να μην διστάζει να προχωρήσει σε ατομική ενέργεια, ώστε να ξεκλειδώσει τον αντίπαλο. Φυσικά επιζητούν κι αριθμούς από τον ακραίο επιθετικό. Τόσο σε γκολ, όσο και σε ασίστ. Χρειάζεται ακόμα κι ένας δεύτερος επιθετικός με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Μακέντα. Να κάνει ένα δυνατό δίδυμο με τον Ιταλό και να μπορέσουν και οι δύο να μοιραστούν αρκετά γκολ.

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι θα γίνουν μόλις τέσσερις μεταγραφές. Με τα έως τώρα δεδομένα, ακόμα κι αν προωθηθούν κάποια παιδιά από τη Κ19, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» μπορεί να φτάσουν τις 7-8 προσθήκες. Απλώς, θα ήθελαν ιδανικά ένας σε κάθε γραμμή να αποτελεί σημείο αναφοράς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ