Άκπομ: «Αυτή μπορεί να είναι η έναρξη της αυτοκρατορίας του ΠΑΟΚ!» (pics)

Άκπομ: «Αυτή μπορεί να είναι η έναρξη της αυτοκρατορίας του ΠΑΟΚ!» (pics)

Μοναδικές ατάκες από τον Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος μίλησε στο «10» για τη φετινή επιτυχία του ΠΑΟΚ αλλά και για την ανάδειξή του σε MVP του τελικού.

Ο Τσούμπα Άκπομ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, καθώς με δικό του γκολ ο Δικέφαλος του Βορρά κέρδισε με 1-0 και κατέκτησε το 3ο σερί τρόπαιο στη σειρά, κάνοντας παράλληλα και το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του.

Ο Άγγλος επιθετικός αναδείχθηκε δίκαια και άξια MVP του τελικού. Μετά το ματς κυκλοφορούσε με ένα «T-Shirt» της «Θύρας 4» και μίλησε στο «10» για τη φετινή επιτυχία του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον και μπορεί να πετύχει ακόμη πιο σπουδαία πράγματα.

Για τον τίτλο του MVP που κέρδισε στον τελικό του Κυπέλλου και αν ήταν η καλύτερη βραδιά στην καριέρα του είπε: «Είναι μάλλον η καλύτερη βραδιά στην καριέρα μου! Ήταν απίστευτο! Το απόλαυσα πολύ όλο αυτό που έγινε φέτος. Είναι απίστευτα τα συναισθήματα για την κατάκτηση του νταμπλ».

Ο Άγγλος παραδέχθηκε ότι ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της επιτυχίας του ΠΑΟΚ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη, αλλά είναι κάτι που συζητούσαμε μέσα στην ομάδα. Είναι μοναδικό επίτευγμα. Προς το παρόν είμαι απλά χαρούμενος για τους οπαδούς μας, το αξίζουν. Δεν ήταν εδώ, αλλά ήταν μαζί μας σε κάθε μέρα αυτής της σεζόν. Οπότε το αξίζουν αυτό το Κύπελλο, το νταμπλ και κάθε επιτυχία της ομάδας».

Για την επόμενη σεζόν και τι προσδοκίες έχει: «Κάναμε μία πολύ δυνατή σεζόν φέτος, αλλά δεν θα σταματήσουμε εδώ. Υπάρχουν πολλά περισσότερα που πρέπει να κάνουμε την επόμενη σεζόν και είμαι πολύ ανυπόμονος για αυτά».

Για το αν το φετινό νταμπλ θα μπορούσε να είναι η έναρξη της αυτοκρατορίας του ΠΑΟΚ στο ελληνικό ποδόσφαιρο είπε: «Προσεύχομαι στον Θεό για αυτό! Αυτό θέλουμε να κάνουμε όλοι μέσα στην ομάδα, αυτό είναι το πλάνο μας».

Για την ασίστ του Πέλκα και το γκολ που πέτυχε είπε: «Πέλκας παικτάρα! (γελάει) Μου είπε ότι θα σκοράρω σε αυτόν τον τελικό και ήμουν πολύ χαρούμενος. Αγαπώ πραγματικά τον ΠΑΟΚ και ζω μοναδικές στιγμές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ