Το 3ο πρωτάθλημα στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ μέσα σε τρεις εβδομάδες!

Το 3ο πρωτάθλημα στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ μέσα σε τρεις εβδομάδες!

Το «We are the Champions» ακούστηκε για 3η φορά στην Τούμπα μέσα σε τρεις εβδομάδες, αυτήν την φορά για την ομάδα Νέων Κ19 του ΠΑΟΚ.

Η ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ παρέλαβε το πρωτάθλημα που κατέκτησε φέτος στις 21 Απριλίου σε μια εκπληκτική φιέστα στην Τούμπα. Δύο εβδομάδες μετά, την περασμένη Κυριακή 5 Μαΐου στην Τούμπα έγινε η απονομή του πρωταθλήματος και στη γυναικεία ομάδα του Δικέφαλου! Και σήμερα (12/5) τρίτωσε το καλό: στην Τούμπα έγινε η απονομή του πρωταθλήματος στην εκπληκτική ομάδα Νέων Κ19 του ΠΑΟΚ η οποία κατέκτησε τον τίτλο εδώ και επτά αγωνιστικές (!) και παραμένει αήττητη εδώ και 45 αγώνες!!!

Τα παιδιά του Πάμπλο Γκαρσία έμειναν στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολη στο σημερινό παιχνίδι, αλλά αυτό δε χάλασε τη φιέστα για τον τίτλο σε μια χρονιά που έχουν φτάσει τις 27 νίκες και τις 2 ισοπαλίες σε 29 αγωνιστικές και αγνοούν την ήττα από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2017!

Στο εξ αναβολής ματς για την 16η αγωνιστική ο Αστέρας προηγήθηκε στο σκορ στο 15′, αφού μετά από επέμβαση του Ταλιχμανίδη σε πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι, στο ριμπάουντ ο Τερζίου έκανε το 0-1.

Η απάντηση για τον Δικέφαλο ήρθε λίγο αργότερα. Στο 26΄ο Τζοβάρας με εξαιρετική κίνηση έγραψε το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Μετά το τέλος του αγώνα έγινε η απονομή των μεταλλίων από τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, ενώ το τρόπαιο δόθηκε στους Πρωταθλητές από τα χέρια του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ