Μένει στην Ολλανδία έως το 2020 ο Βρουσάι

Μένει στην Ολλανδία έως το 2020 ο Βρουσάι

Ο Μάριος Βρουσάι θα παραμείνει στη Βίλεμ έως το καλοκαίρι του 2020, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Στα χέρια των Πειραιωτών το μέλλον του, συνεργασία και για άλλους παίκτες με τους Ολλανδούς.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Και το επιβεβαιώνει με εκκωφαντικό τρόπο εκτός συνόρων. Ο Μάριος Βρουσάι -περί ου ο λόγος- αποτελεί έναν από τους καλύτερους εκπροσώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ολλανδία. Εκεί όπου διαπρέπει με τη φανέλα της Βίλεμ (17 συμμετοχές, 4 γκολ, 5 ασίστ), έχοντας κεντρίσει το ενδιαφέρον σημαντικών συλλόγων από το εξωτερικό.

Ο 20χρονος (02/07/1998) εξτρέμ, λοιπόν, θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ολλανδία για ακόμη έναν χρόνο. Ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Καθώς, τόσο οι Ερυθρόλευκοι όσο και ο ίδιος ο παίκτης και η νυν ομάδα του, θέλουν να συνεχίσει να παίζει και να βελτιώνεται. Και του χρόνου να αποφασιστεί τι μέλλε γενέσθαι με την περίπτωσή του. Εξάλλου και η συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων, προέβλεπε δανεισμό 1,5 χρόνου.

Πάντως, αυτό που έχει ενδιαφέρον να σημειωθεί είναι ότι Βρουσάι αποτελεί περίπτωση που ελέγχεται απόλυτα από τον Ολυμπιακό. Δεν είναι ένας παίκτης που θα χαθεί με τη χρήση κάποιας οψιόν από την πλευρά της ολλανδικής ομάδας. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν εξασφαλίσει ότι για να τον χάσουν, θα πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα, που δεν συνάδουν με το μέγεθος και τις δυνατότητες της Βίλεμ.

Δεν είναι μυστικό ότι στο Μεγάλο Λιμάνι έχουν καταλάβει πως η εξελικτική διαδικασία του Βρουσάι θα είναι πολύ καλύτερη σε μια ομάδα όπως η Βίλεμ, όπου αγωνίζεται συνέχεια, σε ένα πιο «ταιριαστό» για παίκτες της δικής του ποιότητας και στιλ  πρωτάθλημα. Εξάλλου, το παράδειγμα του Τσιμίκα είναι ενδεικτικό και αποτελεί οδηγό για τις επιλογές του Ολυμπιακού με παίκτες της προοπτικής και του ταλέντου του Βρουσάι.

Κλείνοντας, θα πρέπει να επισημανθεί ότι η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της Βίλεμ επιθυμούν πώς και πώς την παραμονή του εξτρέμ του Ολυμπιακού στο Τίλμπουργκ. Διότι τον προορίζουν για έναν από τους ηγέτες της ομάδας τους και τη νέα σεζόν. Ενώ δεν αποκλείεται η συνεργασία με τους Πειραιώτες να επεκταθεί και σε άλλους ποδοσφαιριστές. Κάτι που ήδη φέρεται να έχει πέσει στο τραπέζι και από τις δύο πλευρές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ