Αναβολή στις προσφυγές Μπούρμπου και Λέτο – Θέλει 35.000 μέχρι την Τετάρτη ο Τελάντερ

Αναβολή στις προσφυγές Μπούρμπου και Λέτο – Θέλει 35.000 μέχρι την Τετάρτη ο Τελάντερ

Η εβδομάδα μπορεί να ξεκίνησε με τα μαντάτα του Σπύρου Θεοδωρόπουλου, αλλά τα προβλήματα στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού παραμένουν και είναι μεγάλα.

Για σήμερα ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστούν οι προσφυγές του Σεμπάστιαν Λέτο και του Χρήστου Μπούρμπου από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ για οφειλόμενα ύψους 181.000 ευρώ και 55.000 ευρώ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μάλιστα ο Χρήστος Μπούρμπος κατέβηκε το πρωί από τη Θεσσαλονίκη και «πέταξε» με την ίδια πτήση που ήταν και η αποστολή του Παναθηναϊκού. Ωστόσο τόσο η δική του υπόθεση, όσο και αυτή του Λέτο πήραν αναβολή. Παράλληλα, και ο Μλάντεν Πέτριτς διεκδικεί 200.000 ευρώ από την ΠΑΕ για να πληρώσει τον φόρο εισοδήματος, που έπρεπε να είχε πληρωθεί από το τριφύλλι, με τη νομική υπηρεσία της ομάδας να έχει και πάλι αρκετή δουλειά μπροστά της για να διακανονίσει οφειλές.

11.000 πήρε ο Τελάντερ, που ζητάει 35.000 μέχρι Τετάρτη

Όσον αφορά το θέμα του Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος έδειξε καλή διάθεση λίγο πριν ο Παναθηναϊκός τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών και δέχτηκε να προχωρήσει σε νέο κανονισμό, φαίνεται πως τα όριά του έχουν αρχίσει να εξαντλούνται.

Ο Δανός αμυντικός έλαβε 11.000 ευρώ από τις 46.000 που ήταν η δόση και διεμήνυσε στην πλευρά του τριφυλλιού πως απαιτεί τα υπόλοιπα χρήματα (ήτοι 35.000 ευρώ) μέχρι την Τετάρτη ώστε να μην θέσει σε ισχύ την καταγγελία, που θα αποτελέσει νέα απειλή για τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ