Ο κόουτς σχολιάζει το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι

Ο κόουτς σχολιάζει το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι

Ο ΠΑΟΚ την οργάνωση , ο Ολυμπιακός τον Φορτούνη. Ετσι συνοψίζονται όσα είδαμε στο ημίχρονο. Ο φιλοξενούμενος επιχειρεί να προκαλέσει ρήγματα από τα πλάγια με τους γρήγορους Βιεϊρίνια και Μακ. Συχνά κινείται από τις άκρες και ο Ελ Καντουρί . Τέσσερεις φορές οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν μπει στην περιοχή του Προτό με αυτό τον […]

Ο ΠΑΟΚ την οργάνωση , ο Ολυμπιακός τον Φορτούνη. Ετσι συνοψίζονται όσα είδαμε στο ημίχρονο. Ο φιλοξενούμενος επιχειρεί να προκαλέσει ρήγματα από τα πλάγια με τους γρήγορους Βιεϊρίνια και Μακ.

Συχνά κινείται από τις άκρες και ο Ελ Καντουρί . Τέσσερεις φορές οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν μπει στην περιοχή του Προτό με αυτό τον τρόπο καταγράφοντας δυο τελικές και δυο πάσες που σταμάτησαν οι ερυθρόλευκοι την τελευταία στιγμή.

Ο Ολυμπιακός επιχειρεί να κινηθεί από τον άξονα όπου ο Φορτούνης μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Τσίριμοτ και άλλαξε την εικόνα του ματς με προσωπικές ενέργειες.

Ο Ανδρούτσος παίζει τυπικά στην θέση του αριστερού εξτρέμ συγκλίνοντας συνεχώς και επιχειρώντας να βρεθεί σε θέση κρυφού φορ. Οι κακές επιλογές του Πάρντο είναι που στερούν από τους γηπεδούχους την δυνατότητα να γίνουν πιο επικίνδυνοι. Ο αρχικός σχεδιασμός των προπονητών δεν θα αλλάξει στο δεύτερο ημίχρονο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ