Γνωρίζει για Παναθηναϊκό ο Σούνιτς

Γνωρίζει για Παναθηναϊκό ο Σούνιτς

Ο Βόσνιος αμυντικός της Ντιναμό Μόσχας, Τόνι Σούνιτς ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό και ο ίδιος γνωρίζει ότι οι πράσινοι παρακολουθούν την περίπτωση του.

O Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί πιο δυναμικά στη φετινή μεταγραφική περίοδο και ήδη οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Μία από αυτές φέρεται να είναι και ο διεθνής Βόσνιος κεντρικός αμυντικός της Ντιναμό Μόσχας, Τόνι Σούνιτς, ο οποίος είναι ο Νο1 στόχος σύμφωνα με δημοσιεύματα για να ηγηθεί στην άμυνα του τριφυλλιού.

Ο Σούνιτς μένει ελεύθερος από τη Ντιναμό Μόσχας με την οποία μέτρησε φέτος συνολικά 28 συμμετοχές και 1 γκολ και έχει ήδη γίνει μια πρώτη επαφή με την πλευρά του παίκτη.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα μάλιστα ο Βόσνιος στόπερ γνωρίζει για το ενδιαφέρον των πράσινων, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποια συμφωνία, ενώ στο τριφύλλι ξέρουν τις απαιτήσει του ποδοσφαιριστή. Στόχος του Παναθηναϊκού είναι πρώτα να αποχωρήσουν μερικοί παίκτες με μεγάλα συμβόλαια και εν συνεχεία να ξεκινήσει το πλάνο της ενίσχυσης και των μεταγραφών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ