Άρης: Έτοιμο το πρώτο σετ στόχων

Άρης: Έτοιμο το πρώτο σετ στόχων

Ο Άρης αξιολόγησε παίκτες που τον ενδιαφέρουν αλλά δεν θα βιαστεί για να κλείσει μεταγραφές.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν θα έρθει Ιούλιο στη Θεσσαλονίκη αλλά είναι ο πρώτος παίκτης που αποκτά ο Άρης για τη σεζόν 2019-20.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, οι κιτρινόμαυροι έχουν ήδη ολοκληρώσει έναν πλήρη κύκλο αξιολόγησης των προτάσεων που συνέλεξαν κατά τη διάρκεια αλλά και με τη λήξη της σεζόν.

Θεωρητικά, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ήταν έτοιμη μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα να ξεκινήσει, ακόμη και να ολοκληρώσει σύντομα τις κινήσεις ενίσχυσης της, αφού η προεργασία του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου και η σχετική συνεργασία με τοπ Θόδωρο Καρυπίδη και το Σάββα Παντελίδη έγινε.

Αυτό όμως δεν θα γίνει. Πρώτον θα πρέπει να τρέξει το κομμάτι της ελάφρυνσης του ρόστερ που θεωρείται το σωστό πρώτο βήμα. Και δεύτερον, καθώς υπάρχει πληθώρα παικτών που ακόμη δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει στην ομάδα που ανήκει (δεν έχουν τελειώσει όλα τα πρωταθλήματα και προφανώς ορισμένοι ενδιαφέρουν τον Άρη που έχει ενημέρωση πως ενδέχεται να είναι διαθέσιμοι) δεν υπάρχει βιασύνη για συμφωνία πριν το μισό του Μαΐου ακόμη.

Είναι δεδομένο ότι παίκτης ή παίκτες από αυτούς που ήδη είναι στη διάθεση του κλαμπ θα αποκτηθούν, όμως δεν θα γίνουν από αυτή την πρώτη δεξαμενή αξιολογήσεων όλες οι επιλογές.

Σε γενικές γραμμές, ο στόχος είναι στα μέσα Ιουνίου να έχουν δρομολογηθεί οι περισσότερες συμφωνίες, αν είναι δυνατόν και σε ποσοστό 80%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ