Στην Ολλανδία η προετοιμασία και το φιλικό με την Κλουζ

Στην Ολλανδία η προετοιμασία και το φιλικό με την Κλουζ

Την Ολλανδία επέλεξε και πάλι ο ΠΑΟΚ για την προετοιμασία του που θα γίνει σε δύο στάδια, ενώ θα δώσει φιλικό παιχνίδι στη Ρουμανία με την Κλουζ στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Στη χώρα της Τουλίπας, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ που θα είναι χωρισμένο σε δύο στάδια.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ, η πρώτη συγκέντρωση της σεζόν 2019-20 θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 25-26 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, όπου η ομάδα θα κάνει κάποιες προπονήσεις πριν αναχωρήσει για την Ολλανδία την 1η Ιουλίου. Το πρώτο στάδιο θα πραγματοποιηθεί στο Άπελντοορν.

Ο Δικέφαλος θα παραμείνει στο Hotel Bilderberg ως τις 11/7 οπότε θ’ αναχωρήσει για Ρουμανία προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει την Κλουζ σε φιλικό για τη συμπλήρωση 100 χρόνων του ρουμάνικου συλλόγου.

Μετά το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στη βάση του για να αναχωρήσει στις 18/7 και πάλι για την Ολλανδία και το Χορστ αυτή τη φορά, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 28 Ιουλίου. Συνολικά η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα δώσει άλλα επτά φιλικά εκτός από αυτό κόντρα στην Κλουζ, τρία στο πρώτο στάδιο και τέσσερα στο δεύτερο, το πρόγραμμα των οποίων θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ