«Θέλει Αραούχο η ΑΕΚ, σκέφτεται πώληση Λιβάγια!»

«Θέλει Αραούχο η ΑΕΚ, σκέφτεται πώληση Λιβάγια!»

Η ΑΕΚ θέλει να φέρει πίσω τον Σέρχιο Αραούχο και σκέφτεται σοβαρά την πώληση του Μάρκο Λιβάγια για να έχει έσοδα.

Με τον Εζεκίελ Πόνσε στην έξοδο καθώς είναι πολύ δύσκολο να μείνει πια στην ΑΕΚ, στον Δικέφαλο σκέφτονται πολύ σοβαρά την περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο. Ο «Τσίνο» βρίσκεται στην Λας Πάλμας που βρίσκεται οκτώ βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού στην Β’ Ισπανίας και δεν ζει τα… καλύτερα του. Για αυτό και η ΑΕΚ θέλει να τον φέρει πίσω, αφού και ο ίδιος νιώθει πιο άνετα εδώ και ειδικά με προπονητή τον Μανόλο Χιμένεθ.

Σύμφωνα με αναρτήσεις του ρεπόρτερ, Μοϊσές Ροντρίγκεθ, στο Twitter, η AEK επιθυμεί τόσο διακαώς την επιστροφή του Αργεντινού επιθετικού που θα ήταν διατεθειμένη, αν χρειαζόταν, να θυσιάσει ακόμα και τον Μάρκο Λιβάγια.

«Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αραούχο είναι πολύ αληθινό. Το πρόβλημα είναι ότι η ελληνική ομάδα, που δεν έχει οικονομική ρευστότητα, προτείνει δανεισμό με οψιόν αγοράς, την ώρα που η Λας Πάλμας προτιμά πώληση. Ο Αργεντινός βλέπει με καλό μάτι το να τεθεί ξανά υπό τις οδηγίες του Χιμένεθ», αναφέρει αρχικά ο Ροντρίγκεθ.

Και συνεχίζει «Ο ελληνικός σύλλογος σκέφτεται ακόμα και να αποκομίσει χρήματα με την πώληση του Λιβάγια προκειμένου να πάρει την υπογραφή του Αραούχο, ο οποίος αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα γι’ αυτούς».

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αραούχο είναι δεδομένο, ωστόσο, η νέα συνθήκη αφορά στο θέμα του Λιβάγια. Καθώς επανέρχεται στην επικαιρότητα το ζήτημα της πώλησής του. Το οποίο μόνο φιλολογικό δεν είναι όπως όλα δείχνουν. Αλλωστε, δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τις… μεταγραφικές αναρτήσεις της συζύγου του, που «έδειχναν» Αγγλία…

https://twitter.com/moi_rodriguezr/status/1128585418197348353

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ