Σαββίδης: «Κερδίζει ο καλύτερος και αυτός που πιστεύει στον εαυτό του» (vid)

Σαββίδης: «Κερδίζει ο καλύτερος και αυτός που πιστεύει στον εαυτό του» (vid)

Ο Ιβάν Σαββίδης στο αποχαιρετιστήριο πάρτι που διοργάνωσε η ΠΑΕ αφού έδωσε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του νταμπλ υποστηρίζοντας πως στο ποδόσφαιρο κερδίζει ο καλύτερος και αυτός που πιστεύει στον εαυτό του.

Μετά από 52 τελικούς η χρονιά για τον ΠΑΟΚ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο με ένα ακόμα τρόπαιο.

Οι Ασπρόμαυροι κατέκτησαν το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου και απόλαυσαν τους καρπούς της μοναδικής επιτυχίας Μέσα σε οικογενειακό κλίμα και με οικοδεσπότη των Ιβάν Σαββίδη, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεφάντωσαν για την κατάκτηση του νταμπλ, με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου, να τους τονίζει πόσο μεγάλη χαρά έδωσαν στην Θεσσαλονίκη και την Βόρεια Ελλάδα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε ένα βίντεο από το τι έγινε στο αποχαιρετιστήριο πάρτι που στήθηκε. Από τις τοποθετήσεις του Ιβάν Σαββίδη: «Κερδίζει ο καλύτερος και αυτός που πιστεύει στον εαυτό του. Εσείς πιστεύατε στον εαυτό σας και δώσατε σε όλη την Βόρεια Ελλάδα και στην Θεσσαλονίκη ειδικά, πολύ μεγάλη χαρά». Μέχρι το παιδικό πάρτι, τις φωτογραφίες των πρωταγωνιστών μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα με τις δύο κούπες, τις χορευτικές ικανότητες του Σάκχοφ, τον Dj Λημνιός και άλλα πολλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ