Δεν ενεργοποιεί τη ρήτρα του Μπρούνο ο Ατρόμητος

Δεν ενεργοποιεί τη ρήτρα του Μπρούνο ο Ατρόμητος

Ο Μπρούνο δεν θα μείνει τη νέα σεζόν στον Ατρόμητο, αφού η διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει τη ρήτρα στο συμβόλαιο του και να τον κρατήσει.

Ο Ατρόμητος το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε ως δανεικό τον Μπρούνο από την αυστριακή ΛΑΣΚ, όμως έβαλε υψηλή οψιόν αγοράς στο συμβόλαιο του.

Ένα χρόνο μετά οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου δεν είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τη μεταγραφή του Μπρούνο, καθώς το ποσό αγγίζει τις 500.000 ευρώ μαζί με τις ετήσιες απολαβές του παίκτη.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ συνέβαλλε τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας του Περιστερίου, όμως οι «κυανόλευκοι» έκριναν πως τα χρήματα είναι πάρα πολλά για την απόκτηση του.

Πλέον ο Ατρόμητος στρέφεται σε άλλες λύσεις για την θέση του, ενώ υπάρχουν σκέψεις για δύο μεταγραφές και όχι μίας στη θέση των εξτρέμ.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως για τον Μπρούνο ενδιαφέρθηκε έντονα και ο Άρης, αλλά και άλλες ομάδες του εξωτερικού, ενώ δημοσιεύματα έλεγαν και για τον ΠΑΟΚ, όμως η ΛΑΣΚ ζητάει πολλά χρήματα για να τον παραχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ