Θεοδωρίδης : «Ξεχνάω τον πόνο μου λόγω του Ολυμπιακού»

Θεοδωρίδης : «Ξεχνάω τον πόνο μου λόγω του Ολυμπιακού»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τόνισε πως ο Ολυμπιακός του δίνει δύναμη ώστε να ξεχνάει τον πόνο.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΦΩΣ, αναφέρθηκε στο σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί και ξεκαθάρισε πως είναι πιο δυνατός χάρη στον Ολυμπιακό. Ο κ. Θεοδωρίδης συγκλόνισε στις δηλώσεις του όταν είπε πως θέλει όταν «φύγει» να τον σκεπάσουν με τη σημαία των ερυθρολεύκων.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε μεταξύ άλλων και για την κατάσταση του Καρίμ Ανσαριφάρντ, ενώ αποκάλυψε πως οι ερυθρόλευκοι θέλουν την επιστροφή του Γιαννιώτη. Όσον αφορά το πρωτάθλημα σχολίασε τη «μάχη» ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, τονίζοντας: «μόνο που θα ακούνε την ανάσα μας -αφού δεν μείναμε πίσω- δεν θα αντέξουν». Τέλος αναφέρθηκε και στην διαιτησία επισημαίνοντας πως «Κανείς δεν θέλει να τα βάζει με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ούτε η πολιτεία ούτε οι ποδοσφαιρικές αρχές».

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης:

Για το πρόβλημα υγείας του: «Εγώ για το θέμα της υγείας μου δεν μιλάω ποτέ. Εμένα με νοιάζει μόνο ο Ολυμπιακός. Αν ποτέ φύγω από τη ζωή -όλοι κάποια στιγμή πεθαίνουν- θέλω να με σκεπάσουν με τη σημαία του Ολυμπιακού! Αλλά όποτε ξεκινάω να πάω στον Ολυμπιακό, και πάω παντού – με βροχές και καταιγίδες-, δεν πονάω! Δεν καταλαβαίνω τίποτα, δεν νιώθω πόνο, τα ξεχνάω όλα λόγω του Ολυμπιακού. Έχω σκοπό να αγωνιστώ και να ζήσω χρόνια ακόμα για να δω κι άλλους τίτλους με τον Ολυμπιακό».

Για τον Ανσαριφάρντ: «Είχα πει ότι θέλω 11 Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό! Και ότι θα τον ζητάνε ξένες ομάδες με πολλά λεφτά. Καθίστε να πάει στο Μουντιάλ και τα λέμε. Θα τον χάναμε τον παίκτη λόγω εκείνου του γελοίοι προπονητή που έβαζε τα παιδιά του, όπως χάσαμε φέτος τον Γιαννιώτη… Ο Χάσι δεν είχε δηλώσει στην Ευρώπη τον Ανσαριφάρντ και τον Σισέ – αν έχεις τον Θεό σου! Έδιωξε τον Γιαννιώτη, έδιωξε τον Ρισβάνη, τον Σιώπη, δεν δεχόταν και κουβέντα».

Για το αν θα επιστρέψει ο Γιαννιώτης: «Τον θέλουμε, θα προσπαθήσουμε να τον πάρουμε από τώρα και πιστεύω ότι θα τον πάρουμε…»

Για τους διεκδικητές του τίτλου: «Εγώ πάντα έναν αντίπαλο είχα, τον Παναθηναϊκό, μόνο αυτόν έβλεπα σοβαρά. Τώρα βέβαια έχει τεράστια προβλήματα. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι καλές ομάδες, όμως μόνο που θα ακούνε την ανάσα μας δεν θα αντέξουν!».

Για τη διαιτησία: «Κανείς δεν θέλει να τα βάζει με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ούτε η πολιτεία ούτε οι ποδοσφαιρικές αρχές. Στα τελευταία ματς η διαιτησία μας παίζει δίκαια, παρότι έρχονται διαιτητές από τη Μακεδονία. Και έχω δώσει συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά και μου λένε «ευχαριστούμε, κύριε Σάββα». Δεν είμαστε τρελοί να διαμαρτυρόμαστε. Εμείς θέλουμε τέτοιες διαιτησίες, σαν κι αυτή στο Αγρίνιο…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ