Aραούχο: «Μιλάω με τον Χιμένεθ, αλλά η Λας Πάλμας αποφασίζει»

Aραούχο: «Μιλάω με τον Χιμένεθ, αλλά η Λας Πάλμας αποφασίζει»

Ο Αργεντινός φορ μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής στην ΑΕΚ και τον ρόλο του Ισπανού τεχνικού.

To θέμα της επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ βρίσκεται δεδομένα στην ατζέντα της Ένωσης αλλά και στο μυαλό του παίκτη, παρότι οι Κιτρινόμαυροι επιχείρησαν να χαμηλώσουν τους τόνους γύρω από την εν λόγω υπόθεση.

Ο «Τσίνο» βλέπει πολύ θετικά το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ και να βρει τον καλό του εαυτό, ενώ σίγουρα θα τον ήθελε στην ομάδα και ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ωστόσο, για να γίνει πραγματικότητα η μεγάλη επιστροφή, πρέπει να πει το «ναι» η Λας Πάλμας. Που εξακολουθεί να έχει υψηλές απαιτήσεις για την παραχώρηση του Αργεντινού φορ.

Τα παραπάνω αναφέρθηκαν και από τον ίδιο τον Αραούχο, στα πλαίσια συνέντευξης Τύπου που παραβρέθηκε. Ο 28χρονος άσος είπε πως έχει επαφή με τον Χιμένεθ, πως το να γυρίσει στην ΑΕΚ υπάρχει ως προοπτική, όμως το θέμα είναι στο χέρι της Λας Πάλμας.

«Η σχέση που έχω με τον Μανόλο Χιμένεθ είναι εξαιρετική. Είναι ένας πολύ μεγάλος προπονητής που με έχει βοηθήσει σε μια πολύ κακή στιγμή της καριέρας μου. Μιλάω πάντα μαζί του, πάντα προκύπτει το θέμα του αν μπορώ να πάω εκεί, αλλά εγώ αυτό που του λέω είναι ότι έχω τέσσερα χρόνια στο συμβόλαιό μου και αν θέλει να κάνει τη μεταγραφή να μιλήσει με τον σύλλογο (σ.σ. Λας Πάλμας). Θα κάνω ό,τι μου πει ο σύλλογος, ποτέ δεν έχω βάλει προβλήματα για το οτιδήποτε. Τις δύο φορές που μου είπαν ότι έπρεπε να φύγω, έφυγα», είπε ο Αραούχο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ