Παναθηναϊκός : Συναντήθηκε με τον Γραμμένο ο Κωνσταντίνου

Παναθηναϊκός : Συναντήθηκε με τον Γραμμένο ο Κωνσταντίνου

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και συζήτησαν το θέμα της αδειοδότησης του Παναθηναϊκού.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Γραμμένο στα γραφεία της ΕΠΟ, προκειμένου να συζητήσουν το ζήτημα της αδειοδότησης των πρασίνων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα LiveSport, ο πρόεδρος του τριφυλλιού πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ, συνοδευόμενος από την Αθηνά Μπαλωμένου σε μια συνάντηση διάρκειας τουλάχιστον τριών ωρών.

Η συζήτηση με τον Βαγγέλη Γραμμένο είχε να κάνει με την άδεια να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, διότι σύμφωνα με απόφαση της Super League όσες ομάδες δεν αδειοδοτούνται υποβιβάζονται αυτομάτως στη Football League.

Στην συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ειπώθηκε μεταξύ άλλων, αν η UEFA δέχεται στον κανονισμό αδειοδότησης την αποπληρωμή χρεών των ΠΑΕ σε 120 δόσεις, βάσει του νόμου περί εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων που είναι σε ισχύ στην Ελλάδα. Ο Βαγγέλης Γραμμένος συμφώνησε για αυτή τη συμφωνία, όμως στο τριφύλλι περιμένουν να δουν αν θα τηρήσει και η UEFA παρόμοια στάση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ