Η «παγωμένη» συμφωνία για Άλεφ και το… μπέρδεμα στον άξονα

Η «παγωμένη» συμφωνία για Άλεφ και το… μπέρδεμα στον άξονα

Γιατί στην ΑΕΚ δεν έχουν πάρει ακόμα την απόφαση να ενεργοποιήσουν τη συμφωνία για την αγορά του Βραζιλιάνου χαφ από τη Μπράγκα.

Μπορεί ο Άλεφ Σαλντάνια να μην έπεισε με τις εμφανίσεις του στην ΑΕΚ, όμως η Ένωση δεν έχει εγκαταλείψει τις σκέψεις για την αγορά του από την Μπράγκα. Ο Νίκος Λυμπερόπουλοςέχει έρθει σε συμφωνία με τους Πορτογάλους, προκειμένου η ΑΕΚ να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο χαφ εφόσον το επιθυμεί, με ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Μιλάμε για ένα ποσό περίπου στα μισά της οψιόν που συμφωνήθηκε πέρυσι με τους Πορτογάλους στα πλαίσια του δανεισμού του Άλεφ, αφού το αρχικό ποσό προέβλεπε την καταβολή από μεριάς ΑΕΚ 1,8 εκατομμυρίων ευρώ, για να κάνει δικό της τον 24χρονο μέσο φέτος.

Παρά την σαφώς πιο συμφέρουσα συμφωνία που πέτυχε για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Νίκος Λυμπερόπουλος, μέσω διαρκών επαφών με τα στελέχη της Μπράγκα, ακόμα δεν είναι βέβαιο πως η Ένωση θα την ενεργοποιήσει.

Το όλο ζήτημα ωστόσο είναι στο χέρι του Δημήτρη Μελισσανίδη, που είναι και εκείνος που θα πάρει την τελική απόφαση για την ενεργοποίηση ή όχι της εν λόγω συμφωνίας.

Η συγκεκριμένη απόφαση δεν είναι προς το παρόν ξεκάθαρη, μιας και στο ενδεχόμενο παραμονής του Άλεφ, ο άξονας της ΑΕΚ θα περιλαμβάνει τους Σιμόες, Κρστίτσιτς, Γαλανόπουλο, Σαμπανάτζοβιτς και τον Βραζιλιάνο. Μια σύνθεση δηλαδή λίγο… μπερδεμένη, χωρίς δεύτερο κλασικό «κόφτη», πίσω από τον Σιμόες. Τη στιγμή που ο Χιμένεθ θέλει ξεκάθαρα έναν τέτοιο παίκτη, πίσω από τον Πορτογάλο χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ