Παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης ο Παράσχος

Ο Γιώργος Παράσχος αποχώρησε και επίσημα από τον Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν ότι αποτελεί παρελθόν.


Παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης ο Παράσχος | to10.gr

Παρελθόν αποτελεί από τον Αστέρα Τρίπολης ο πολύπειρος Έλληνας τεχνικός, Γιώργος Παράσχος, με τους Αρκάδες να βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση προπονητή.

Ο πρώην πλέον τεχνικός του Αστέρα ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την ομάδα, ενώ στις δηλώσεις του μίλησε για μια πολύ δύσκολη χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Γιώργο Παράσχο.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ευχαριστεί τον κ. Παράσχο για την συνεισφορά του στον σύλλογο και τού εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική και οικογενειακή του διαδρομή.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΡΑΣΧΟΥ
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΑΣΤΕΡΑ και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου για τη συνεργασία όλων αυτών των μηνών. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς. Ήταν λυπηρό που φτάσαμε την τελευταία αγωνιστική να διεκδικούμε τη σωτηρία. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, γιατί στα περισσότερα παιχνίδια είχαμε καλή παρουσία και μπήκαμε σε αυτή την ταλαιπωρία χωρίς λόγο.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν μία πολύ καλή εμπειρία. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ομάδα και μακάρι του χρόνου να πετύχει τους στόχους, που για τον ΑΣΤΕΡΑ είναι πάντα υψηλοί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο