«Το φετινό νταμπλ του ΠΑΟΚ είναι η αρχή γι’ αυτό που θα ακολουθήσει»

«Το φετινό νταμπλ του ΠΑΟΚ είναι η αρχή γι’ αυτό που θα ακολουθήσει»

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε για το φετινό νταμπλ του ΠΑΟΚ και τους υψηλότερους στόχους της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά το φετινό νταμπλ της ομάδας. Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε στο «Metropolis 95,5» για την επιτυχία του Δικέφαλου, αλλά όπως τόνισε: «Δε ξεχνάμε τις κλοπές που έγιναν παλαιότερα στον ΠΑΟΚ».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να χτίσει αυτοκρατορία μετά το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του: «Το φετινό νταμπλ είναι η αρχή γι’ αυτό που θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ κυριαρχεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, έχει αλλάξει επίπεδο, έχει μια ομάδα που ονειρευόμασταν όλοι και είναι δίκαια στην κορυφή. Αυτό που έγινε φέτος είναι η αρχή γι΄ αυτό που θα ακολουθήσει. Πλέον θα μιλάμε για την εποχή ΠΑΟΚ που έρχεται. Ο ΠΑΟΚ με τον προπονητή που έχει και τους παίκτες, τη διοίκηση, αλλά και τις προσθήκες που θα γίνουν κοιτάει το μέλλον με μεγαλύτερες βλέψεις και στόχος είναι να πρωταγωνιστήσει και στην Ευρώπη».

Για τον στόχο των ομίλων του Champions League: «Δυστυχώς μέσα στην υπέροχη χρονιά που διανύσαμε είχαμε τρεις σοβαρούς τραυματισμούς. Από εκεί και πέρα και μιλάμε για διάκριση στο Champions League χρειάζεται ενίσχυση. Φυσικά όμως να μείνουν οι παίκτες που είναι μαζί με τον προπονητή και με τις κατάλληλες συνθήκες να δουν οι υπεύθυνοι να δουν που χρειάζεται ομάδα ενίσχυση για να επιτευχθεί το μεγάλο όνειρο της Ευρώπης».

Για τη δυναμική του ΠΑΟΚ: «Η δυναμική την είχε πάντα ο ΠΑΟΚ. Αυτό που έλειπε ήταν μια σταθερή διοικητική, αλλά με μεγάλη οικονομική δύναμη. Και σε άλλες περιόδους ο ΠΑΟΚ είχε τρομερή ομάδα, αλλά της έλειπαν κάποια συστατικά για να φτάσει στον μεγάλο στόχο. Βέβαια, να μην ξεχνάμε και τις μεγάλες κλοπές που έγιναν και του στέρησαν τίτλους. Ο ΠΑΟΚ βγήκε πιο δυνατός από πέρυσι και τα όσα έγιναν στα δικαστήρια και φέτος έδειξε μέσα στο χορτάρι ποιος είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα. Τέλος, θέλω να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά, ώστε να αρχίσει και η κατασκευή του νέου γηπέδου της Τούμπας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ