«Τα δίνει όλα ο Σαββίδης για Βαρέλα»

«Τα δίνει όλα ο Σαββίδης για Βαρέλα»

Δημοσίευμα από την Ρουμανία αναφέρει πως ο Ιβάν Σαββίδης προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Βαρέλα με ετήσιες απολαβές 1,5 εκ. ευρώ.

Η υπόθεση παραμονής του Φερνάντο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ απασχολεί και την Ρουμανία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «prosport.ro», ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να κρατήσει τον Βαρέλα στον Δικέφαλο, προσφέροντας του συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,5 εκ. ευρώ.

Χαρακτηρίζουν τον δυναμικό αμυντικό ως έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου και πως το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου έχει σημαντική καθυστέρηση.

Ο Βαρέλα θέλει μία μεγάλη αύξηση στις ετήσιες απολαβές του προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο, με τον Ιβάν Σαββίδη να παρεμβαίνει και να του προσφέρει συμβόλαιο κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ, κάτι που έκανε τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό να εγκαταλείψει την ιδέα της αποχώρησης του από του νταμπλούχους.

«Εάν αποδεχθεί αυτή την πρόταση, ο Βαρέλα θα πάρει θέση στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μαζί με τους Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο που παίρνουν 1,5 εκ. ευρώ τον χρόνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ