Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Φάνος Κατελάρης (vid)

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Φάνος Κατελάρης (vid)

Ο 22χρονος διεθνής Κύπριος μέσος της Ομόνοιας, είναι ένας εκ των πιθανών αντικαταστατών του Άλεφ για τον άξονα της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θέλει να ενισχύσει τον άξονά της και έχει ανοιχτά ραντάρ παντού για πιθανές λύσεις.

Ένας παίκτης που φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ένωσης είναι ο 22χρονος αμυντικός μέσος της Ομόνοιας Φάνος Κατελάρης, ο οποίος έχει μπει στο κιτρινόμαυρο στόχαστρο από πέρυσι και παρακολουθείται στενά.

Ο ύψους 1,85 άσος που μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ έχει πολύ καλά αθλητικά προσόντα και δύναμη στο παιχνίδι του και όπως δείχνουν δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την κυπριακή ομάδα, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2020.

Έχει μάλιστα απορρίψει κάθε πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει αφού είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Ο νεαρός άσος είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Κύπρου και έχει ρίζες από τον Κονγκό.

Στην Ομόνοια από τις Ακαδημίες της οποίας ξεκίνησε μετράει 69 συμμετοχές και 4 τέρματα.

Ο προπονητής της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, θέλει έναν ψηλό παίκτη στον άξονα αλλά δεν είναι σίγουρο αν το ενδιαφέρον θα μετουσιωθεί σε πρόταση αφού αυτό εξαρτάται από το αν θα μείνει στο ρόστερ ο Άλεφ.

Ο Βραζιλιάνος άσος μπορεί να αποκτηθεί έναντι 1 εκατομμυρίου από την Μπράγκα με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό της Ένωσης να είναι θετικός σε αυτό το σενάριο.

Ο Φάνος Κατελάρης φέτος πήρε χρόνο συμμετοχής μόνο 11 φορές στο πρωτάθλημα με 1 γκολ, αφού ταλαιπωρήθηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό και έμεινε εκτός για περίπου έξι μήνες. Τραυματισμό πάντως, που ξεπέρασε και έκανε come back στις βασικές επιλογές της Ομόνοιας.

Fanos KATELARIS from FOOT_SCOUT on Vimeo.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ