Τα μάζεψε και έφυγε ο Ζαμπράνο, χωρίς να ενημερώσει τον ΠΑΟΚ!

Τα μάζεψε και έφυγε ο Ζαμπράνο, χωρίς να ενημερώσει τον ΠΑΟΚ!

Ο Κάρλος Ζαμπράνο μάζεψε όλα του τα πράγματα στη Θεσσαλονίκη και γύρισε στο Καζάν από τη Δευτέρα, χωρίς να ενημερώσει κανέναν!

Κάτοικος Καζάν είναι και πάλι ο Κάρλος Ζαμπράνο. Ο Περουβιανός στόπερ, του οποίου η άφιξη στον ΠΑΟΚ πανηγυρίστηκε και πολυδιαφημίστηκε, δεν δικαίωσε τις μεγάλες προσδοκίες και πλέον αποτελεί παρελθόν για τον Δικέφαλο.

Ο Περουβιάνος αμυντικός αποφάσισε να μαζέψει τα πράγματα του και να αναχωρήσει για την Ρωσία. Μάλιστα «πέταξε» για το Καζάν τη Δευτέρα (11/12) το μεσημέρι, χωρίς να ενημερώσει τον ΠΑΟΚ για τις προθέσεις του. Αυτή η κίνηση του Ζαμπράνο διευκολύνει την ΠΑΕ που είχε πάρει την απόφαση να διακόψει την συνεργασία. Με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να σχολιάζουν πως: «Αν έχει φύγει, τότε θα είναι αδικαιολόγητος και θα υπάρξει τιμωρία».

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Περού είχε υπογράψει στον ΠΑΟΚ με 6μηνο δανεισμό και οψιόν αγοράς ύψους 2 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα η διοίκηση Σαββίδη είχε αναλάβει την υποχρέωση να καλύψει το μισό συμβόλαιο του παίκτη, ήτοι 1.000.000 €. Οπως και έγινε.

Ωστόσο, η κακή απόδοσή, σε συνδυασμό με την αψυχολόγητη παρουσία του στο γήπεδο ακόμη και τις… καλές του μέρες, αλλά και η κακή εξωγηπεδική ζωή, ανάγκασαν τους Θεσσαλονικείς μην προχωρήσουν στην αγορά του ή έστω στην επέκταση του δανεισμού του έως το καλοκαίρι. Κάτι που αποφασίστηκε οριστικά μετά από όσα έκανε στο αδιάφορο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αιγινιακό, όταν σχεδόν… κυνήγησε την αποβολή του!

Ο 28χρονος στόπερ βρίσκεται ήδη στη Ρωσία και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις με τη Ρούμπιν (σ.σ. δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020). Αποχωρώντας από τον ΠΑΟΚ άφησε πίσω του 8 συμμετοχές, 5 κίτρινες κάρτες και μία αποβολή. Μην θυμίζοντας σε τίποτε τον ποδοσφαιριστή-είδωλο του Περού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ