Κινείται για Μπρούνο ο Ολυμπιακός – Τα δεδομένα με Γκαρσία

Κινείται για Μπρούνο ο Ολυμπιακός – Τα δεδομένα με Γκαρσία

Ο Ολυμπιακός δεν παύει να έχει το βλέμμα του στραμμένο στην ελληνική αγορά, με τις περιπτώσεις των Μπρούνο (Ατρόμητος) και Γκαρσία (Άρης) να ξεχωρίζουν.

Ο Ολυμπιακός προχωρά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν. Τα μέτωπα είναι πολλά για τους Πειραιώτες, ωστόσο κατά την προσφιλή του συνήθεια δεν παύουν να τσεκάρουν και την εγχώρια αγορά.

Σύμφωνα με τον Πρωταθλητή, δύο είναι οι περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει. Αυτές του Μπρούνο του Ατρόμητου και του Ματέο Γκαρσία του Άρη, παικτών που αγωνίζονται ως μεσοεπιθετικοί.

Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου, οι ερυθρόλευκοι έχουν έρθει σε επαφές με την LASΚ, ομάδα στην οποία ανήκει, για την απόκτησή του, αλλά το ποσό που αξιώνει δεν είναι αμελητέο. Πάντως υπάρχει η πεποίθηση στο Λιμάνι πως αξίζει ο κόπος να ασχοληθούν με τη περίπτωσή του καθώς αν προσαρμοστεί έχει τα απαραίτητα προσόντα για να προσφέρει.

Στο «μέτωπο Γκαρσία» τώρα, εμπόδιο φαίνεται να μπαίνει η ομάδα του παίκτη, Λας Πάλμας, που κάνει σκληρά παζάρια και κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή με 1.5 εκατομμύρια ευρώ. Οι Νησιώτες μάλιστα κάνουν λόγο για αυξημένο ενδιαφέρον σχετικά με την απόκτηση του Αργεντινού, βάζοντας στο «κόλπο» και άλλες ελληνικές ομάδες όπως και ομάδες από το Μεξικό, προκειμένου να αυξήσουν όσο μπορούν την τιμή του παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ