Φιλικό με Νότιγχαμ ανακοίνωσε και ο Ατρόμητος

Φιλικό με Νότιγχαμ ανακοίνωσε και ο Ατρόμητος

Φιλικό αγώνα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στις 13 Ιουλίου θα δώσει ο Ατρόμητος, εν όψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Μετά τον Ολυμπιακό, η Νότιγχαμ Φόρεστ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι μία ακόμα ελληνική ομάδα, τον Ατρόμητο, όπως ανακοίνωσαν επίσημα σήμερα οι Περιστεριώτες.

Το φιλικό προετοιμασίας μεταξύ Ατρόμητου και Νότιγχαμ θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουλίου, δώδεκα ημέρες πριν τον πρώτο αγώνα των Περιστεριωτών για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το ματς θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και θα ξεκινήσει στις 21:00, ενώ τις επόμενες μέρες θα υπάρξει ανακοίνωση για τα εισιτήρια του φιλικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Ένας σπουδαίος φιλικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου μεταξύ του Ατρόμητου και της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Πρόκειται για ένα από τα δυνατά φιλικά της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας μας με την ιστορική ομάδα της Αγγλίας να έρχεται στο Περιστέρι με την ώρα έναρξης του αγώνα να είναι για τις 21.00.

Ο Ατρόμητος της νέας σεζόν θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Μάρτιν Ο’Νιλ και Ρόι Κιν με περισσότερες πληροφορίες για τα εισιτήρια του αγώνα να ανακοινώνονται τις επόμενες μέρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ