Στέλνουν Στάντσιου στον ΠΑΟΚ οι Ρουμάνοι

Στέλνουν Στάντσιου στον ΠΑΟΚ οι Ρουμάνοι

Στα υπόψιν του Ραζβάν Λουτσέσκου φέρεται να βρίσκεται ο μεσοεπιθετικός της Αλ Αχλί, Νικολάι Στάντσιου, σύμφωνα με ρουμανικά δημοσιεύματα.

Και ξαφνικά, Νικολάι Στάντσιου για τον ΠΑΟΚ! Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός φαίνεται να «αρέσει» στον Ραζβάν Λουτσέσκου, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ιστοσελίδα «www.sport.ro», η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στους πιθανούς προορισμούς για να συνεχίσει την καριέρα του ο παίκτης.

Ο Στάντσιου ανήκει στην Αλ Αχλί από τον περασμένο Ιανουαρίο, ωστόσο βρίσκεται σε ρήξη με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας εδώ και μερικές μέρες , μιας και έχει αποχωρήσει από τη χώρα δίχως να πάρει την έγκριση του συλλόγου.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν έχει πληρωθεί από την μέρα που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του, με την διοίκηση της ομάδας να διαψεύδει τα όσα ισχυρίζεται ο Ρουμάνος. Ο Στάντσιου ζητάει τον τερματισμό του συμβολαίου του, κάτι όμως που είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς η απόκτηση του κόστισε 10 εκατομμύρια ευρώ στην Αλ Αχλί.

Σε κάθε περίπτωση, ο 26χρονος Ρουμάνος, είναι αποφασισμένος να φύγει από την νυν ομάδα του και ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στις επιλογές του.

Ο Στάντσιου αγωνίζεται κυρίως ως μεσοεπιθετικός, έχοντας την ευχέρεια να αγωνιστεί τόσο ως 8άρι όσο και στα άκρα της επίθεσης. Την φετινή σεζόν και από τον Ιανουάριο, βρέθηκε στην Αλ Αχλί, με την οποία είχε 10 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ.

Είναι διεθνής με την εθνική Ρουμανίας από το 2016, μετρώντας 30 συμμετοχές και 10 γκολ, ενώ σε συλλογικό επίπεδο έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Σπάρτα Πράγας, Άντερλεχτ και Στεάουα Βουκουρεστίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ