Παναθηναϊκός: Υποψήφιοι για πώληση Χατζηγιοβάνης και Καμπετσής

Παναθηναϊκός: Υποψήφιοι για πώληση Χατζηγιοβάνης και Καμπετσής

Αναγκασμένοι να προχωρήσουν σε πωλήσεις είναι στον Παναθηναϊκό ώστε να έχουν μεγαλύτερη άνεση στο μεταγραφικό παζάρι το καλοκαίρι.

Η χρονιά που έρχεται δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη για τον Παναθηναϊκό μιας και οι «πράσινοι» δεν θα έχουν περιορισμό στις μεταγραφές ενώ θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα και χωρίς αφαίρεση βαθμών.

Τα οικονομικά του συλλόγου είναι σε καλύτερη μοίρα σε σχέση με πέρσι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα ανοίγματα στα μεταγραφικά κάτι που γνωρίζουν καλά στην ομάδα και συγκεκριμένα οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης.

Για το λόγο αυτό στο «τριφύλλι» είναι κατά κάποιο τρόπο αναγκασμένοι να προχωρήσουν και σε πωλήσεις με τους Χατζηγιοβάνη και Καμπετσή να είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα οι βασικοί υποψήφιοι για αποχώρηση.

Ήδη οι μάνατζερ των δύο παικτών έχουν αρχίσει το ψάξιμο στο εξωτερικό για μια συμφέρουσα πρόταση για όλες τις πλευρές καθώς και ο Παναθηναϊκός δεν αναζητά ξεπούλημα αλλά πωλήσεις που θα του αποφέρουν και κάποια ικανοποιητικά έσοδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ