Κίκο Ραμίρεθ: Ο εκλεκτός για τον πάγκο της Ξάνθης

To10.gr αποκαλύπτει τις μυστικές επαφές της Ξάνθης με τον Ισπανό τεχνικό Κίκο Ραμίρεθ, που πέρυσι έριξε... άκυρο στον Απόλλωνα Σμύρνης. Κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές.

Κίκο Ραμίρεθ: Ο εκλεκτός για τον πάγκο της Ξάνθης | to10.gr

Κοντά σε συμφωνία με τον νέο της προπονητή βρίσκεται η Ξάνθη. Η ακριτική ομάδα μπορεί να έλυσε τη συνεργασία της με τον Μίλαν Ράσταβατς, αλλά όλο αυτό το διάστημα έκανε τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να βρει τον αντικαταστάτη του. Και σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, τον βρήκε στο πρόσωπο του Φρανθίσκο Ραμίρεθ Γκονθάλεθ, κατά κόσμον Κίκο Ραμίρεθ.

Ο Ραμίρεθ δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό, καθώς τον περασμένο Αύγουστο βρέθηκε στην Ελλάδα και συζήτησε με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Εντούτοις, αποφάσισε να αρνηθεί την προσφορά της Ελαφράς Ταξιαρχίας, τόσο για οικονομικούς λόγους όσο και επειδή το ρόστερ που είχε διαμορφωθεί ήταν πολύ χαμηλού επιπέδου.

Ο 48χρονος (14/07/1970) Ισπανός τεχνικός, γεννημένος στην Ταραγόνα, φέρεται να βλέπει με θετικό μάτι την προσφορά που του έχει καταθέσει η Ξάνθη και κατά τις ίδιες πληροφορίες, είναι κοντά στο να πει το μεγάλο «ναι». Καθώς πέραν των άλλων, έχει ενημερωθεί πως το μπάτζετ της ακριτικής ομάδας θα αυξηθεί σημαντικά τη νέα σεζόν, μετά και τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Με τον στόχο της Ξάνθης να είναι η επιστροφή στις θέσεις της Ευρώπης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ραμίρεθ, τώρα, υπήρξε και ο ίδιος ποδοσφαιριστής, αγωνιζόμενος ως επιθετικός, φτάνοντας, όμως, μόνο μέχρι ομάδες της Σεγούντα Ντιβιζιόν Β (Ταραγόνα, Μογερούσα, Σαμπαντέλ, Μάλαγα, Θέουτα, Καρταγονόβα, Νοβέλδα, Ταρέγκα).

Ως προπονητής, ξεκίνησε να εργάζεται το 2002, αρχικά εκτελώντας χρέη βοηθού στην Ταραγόνα, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε την ομάδα Νέων του συλλόγου. Ακολούθησε η πορεία του σε Πόμπλα Μαφουμέτ, πρώτη ομάδα της Ταραγόνα, Οσπιταλέτ, Καστεγιόν, Βίσλα Κρακοβίας και Σαμπαντέλ.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, οι Ραμίρεθ και Ξάνθη αναμένεται να βρεθεί σύντομα στην Ελλάδα, με σκοπό να συζητήσει τις τελικές λεπτομέρειες του συμβολαίου του με την Ξάνθη, να δει τις εγκαταστάσεις και να τελειώσει το τυπικό σκέλος της υπόθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο