«Για Champions League ο ΠΑΟΚ θέλει καλύτερους από Κάνιας και Σάκχοφ»

«Για Champions League ο ΠΑΟΚ θέλει καλύτερους από Κάνιας και Σάκχοφ»

Ο Νίκος Αλαβάντας τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί καλύτερους χαφ από αυτούς που είχε για να μπει στους ομίλους του Champions League.

Η αγωνιστική σεζόν 2018-19 ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του νταμπλ από τον ΠΑΟΚ. Πλέον έχουν ξεκινήσει οι επαφές για την ενίσχυση της ομάδας για την επόμενη περίοδο και για τους παίκτες που θα μείνουν στο ρόστερ.

Ο Νίκος Αλαβάντας μιλώντας στο Metropolis 95,5 τάχθηκε υπέρ της απόκτησης ενός καλύτερου μέσου από τους Κάνιας και Σάκχοφ, οι οποίοι κάνουν συζητήσεις για νέα συμβολαια.

Μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος άσος του Δικέφαλου τόνισε: «Όταν συζητάμε για την προοπτική εισόδου στους ομίλους του Champions League, κανείς από τους δύο δεν είναι αυτό που θέλει ο ΠΑΟΚ. Ο Σάκχοφ φέτος ήταν πιο καλός, σε γενικές γραμμές, από τον Κάνιας.

Ο δεύτερος, αν και είναι αμυντικά καλός, υστερεί πολύ στη μεταβίβαση, ενώ δεν φτάνει εύκολα στο γκολ. Ο Σάκχοφ είναι καλός και στη μεταβίβαση και στο γκολ. Έκανε και πολύ καλά ματς τελευταία. Προτεραιότητα για μένα είναι ο Σάκχοφ. Εκτός κι αν φέρουν κάποιον καλύτερο από τους δύο, διότι ο ΠΑΟΚ του Champions League χρειάζεται καλύτερο παίκτη και από Κάνιας και από Σάκχοφ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ