Α Bola: «Ο Ολυμπιακός δεν δίνει 4 εκατ. ευρώ για τον Χασάν»

Α Bola: «Ο Ολυμπιακός δεν δίνει 4 εκατ. ευρώ για τον Χασάν»

Η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι δεν δίνουν το ποσό που ζητά η Μπράγκα για τον Αιγύπτιο επιθετικό, αλλά αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο «επιστροφής» των πειραιωτών τον Ιανουάριο

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει την θέση του σε ότι αφορά το θέμα Χασάν και είναι δεδομένο πως οι ερυθρόλευκοι δεν σκοπεύουν να δώσουν 4 εκατ. ευρώ στην Μπράγκα, για την απόκτηση του 26χρονου σέντερ φορ.

Αυτό επισημαίνει σε σημερινό της ρεπορτάζ και η πορτογαλική εφημερίδα  A Bola, υποστηρίζοντας πως ο Ολυμπιακός δεν δίνει τα χρήματα που θέλει η Μπράγκα.

Η πορτογαλική εφημερίδα πάντως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ν’ ασχοληθεί ξανά ο Ολυμπιακός με τον Χασάν τον Ιανουάριο, όταν ο Αιγύπτιος θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, καθώς έχει μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο με την Μπράγκα.

«Η Μπράγκα δεν μειώνει τις απαιτήσεις της για την παραχώρηση του Χασάν κι εξακολουθεί να ζητάει 4 εκατ. ευρώ για τον Αιγύπτιο. Ο Ολυμπιακός πάντως δεν δίνει αυτά τα χρήματα για να κρατήσει τον παίκτη στο δυναμικό του.

Η Μπράγκα από την άλλη πλευρά δεν μειώνει τις απαιτήσεις της γιατί το 50% των χρημάτων από πώληση του παίκτη θα πάει στην Ρίο Άβε.

Κανείς πάντως δεν μπορεί ν’ αποκλείσει το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Ολυμπιακός για τον Χασάν τον Ιανουάριο ή το επόμενο καλοκαίρι», αναφέρει χαρακτηριστικά η πορτογαλική εφημερίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ