Επιβεβαίωση του «10»: Ερχεται ο Ραμίρεθ για την Ξάνθη!

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται απόψε στην Ξάνθη, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τους Ακρίτες και να αναλάβει και επίσημα την τεχνική ηγεσία της θρακιώτικης ομάδας.


Επιβεβαίωση του «10»: Ερχεται ο Ραμίρεθ για την Ξάνθη! | to10.gr

Το μεσημέρι της Κυριακής to10.gr σας αποκάλυψε ότι η Ξάνθη βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Κίκο Ραμίρεθ και ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ακριτικής ομάδας. 24ώρες αργότερα ήρθε η απόλυτη επιβεβαίωση του σχετικού ρεπορτάζ, με τους ανθρώπους της Ξάνθης να περιμένουν στην πόλη τους τον 49χρονο!

Ο Ιβηρας προπονητής το βράδυ αναμένεται να έρθει στη χώρα μας για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία του με την ομάδα της Θράκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της Ξάνθης έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Κίκο Ραμίρεθ και ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του και να αναλάβει και επίσημα τους Ακρίτες.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Σαμπαντέλ, θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος αποχώρησε, μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον πάγκο της ομάδας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κίκο Ραμίρεθ δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό, καθώς τον περασμένο Αύγουστο βρέθηκε στην Ελλάδα και συζήτησε με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ωστόσο, η πρόταση που του έγινε δεν τον ικανοποίησε, με αποτέλεσμα να την αρνηθεί.

Φέτος, επιστρέφει στην Ελλάδα για χάρη της Ξάνθης και όπως όλα δείχνουν η νέα σεζόν θα τον βρει στην ακριτική πόλη. Εκτός από την Σαμπαντέλ, στο παρελθόν ο Ραμίρεθ βρέθηκε επίσης στους πάγκους των Πόμπλα Μαφουμέτ (2010-2012), Χιμνάστικ (2012), Οσπιταλιτέτ (2013-2015), Καστεγιόν (2015/16) και Βίσλα Κρακοβίας (2017).

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο