Επιβεβαίωση του «10»: Ερχεται ο Ραμίρεθ για την Ξάνθη!

Επιβεβαίωση του «10»: Ερχεται ο Ραμίρεθ για την Ξάνθη!

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται απόψε στην Ξάνθη, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τους Ακρίτες και να αναλάβει και επίσημα την τεχνική ηγεσία της θρακιώτικης ομάδας.

Το μεσημέρι της Κυριακής to10.gr σας αποκάλυψε ότι η Ξάνθη βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Κίκο Ραμίρεθ και ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ακριτικής ομάδας. 24ώρες αργότερα ήρθε η απόλυτη επιβεβαίωση του σχετικού ρεπορτάζ, με τους ανθρώπους της Ξάνθης να περιμένουν στην πόλη τους τον 49χρονο!

Ο Ιβηρας προπονητής το βράδυ αναμένεται να έρθει στη χώρα μας για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία του με την ομάδα της Θράκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της Ξάνθης έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Κίκο Ραμίρεθ και ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του και να αναλάβει και επίσημα τους Ακρίτες.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Σαμπαντέλ, θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος αποχώρησε, μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον πάγκο της ομάδας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κίκο Ραμίρεθ δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό, καθώς τον περασμένο Αύγουστο βρέθηκε στην Ελλάδα και συζήτησε με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ωστόσο, η πρόταση που του έγινε δεν τον ικανοποίησε, με αποτέλεσμα να την αρνηθεί.

Φέτος, επιστρέφει στην Ελλάδα για χάρη της Ξάνθης και όπως όλα δείχνουν η νέα σεζόν θα τον βρει στην ακριτική πόλη. Εκτός από την Σαμπαντέλ, στο παρελθόν ο Ραμίρεθ βρέθηκε επίσης στους πάγκους των Πόμπλα Μαφουμέτ (2010-2012), Χιμνάστικ (2012), Οσπιταλιτέτ (2013-2015), Καστεγιόν (2015/16) και Βίσλα Κρακοβίας (2017).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ