Παναθηναϊκός: «Σκάει» πρόταση για Χατζηγιοβάνη

Παναθηναϊκός: «Σκάει» πρόταση για Χατζηγιοβάνη

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναμένεται να φέρει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Τι στάση αναμένεται να κρατήσει ο Παναθηναϊκός.

Στον Παναθηναϊκό «τρέχουν» τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν με το πλάνο των Νταμπίζα-Δώνη να περιλαμβάνει ενίσχυση της ομάδα σύμφωνα με το μπάτζετ που έχει θέσει ο Αλαφούζος. Μπάτζετ που μπορεί να αυξηθεί με τις ενδεχόμενες πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Και όπως φαίνεται ο πιο «καυτός» ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, αναμένεται να φέρει πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», ο μάνατζερ του 21χρονου ποδοσφαιριστή κοιτάζει τις επιλογές του πελάτη του στο εξωτερικό, με την έλευση πρότασης κάπου στα μέσα με τέλη Ιουνίου να είναι παραπάνω από πιθανή.

Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για πρόταση που θα αγγίζει τα 1.5 εκατ. ευρώ. χρήματα που σίγουρα δεν είναι αμελητέα αλλά δεν είναι και αυτά που προσδοκά το τριφύλλι για έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του ρόστερ του. Ωστόσο τα πάντα θα κριθούν από την στάση του ποδοσφαιριστή και το αν θελήσει να ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό ή να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ