ΠΑΟΚ : Δεν έφυγε ο Ζαμπράνο, κανονικά στη σημερινή προπόνηση

ΠΑΟΚ : Δεν έφυγε ο Ζαμπράνο, κανονικά στη σημερινή προπόνηση

Παρά τα όσα γράφτηκαν σε μερίδα του Τύπου και των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, ο Κάρλος Ζαμπράνο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και οδεύει προς την Νέα Μεσημβρία.

Η αποχώρηση του Κάρλος Ζαμπράνο από τον ΠΑΟΚ είναι απλώς θέμα χρόνου. Μπορεί να μην επιβεβαιώθηκε ότι ο Περουβιανός βρίσκεται στη Ρωσία και να παραμένει κανονικά στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο η ουσία του πράγματος δεν αλλάζει.

Ο ίδιος ανέβασε φωτογραφία του στα social media να βρίσκεται καθ’ οδόν για την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας για τον ΠΑΟΚ. Δείχνοντας ότι αυτή τη φορά τουλάχιστον, δεν λειτούργησε αντιεπαγγελματικά και μέσω μηνύματος του στο Twitter, διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει ήδη αναχωρήσει για το Καζάν!

«H οικογένεια μου είναι στο δρόμο για το Περού, ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων», έγραψε, ενώ ο Ζαμπράνο θα δώσει κανονικά το παρών στην προπόνηση του Δικεφάλου που θα ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα», γράφει χαρακτηριστικά στο «ποστάρισμα» του ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός.

https://twitter.com/5zambranocz/status/940571097581400064

Με λίγα λόγια, ο Ζαμπράνο ναι μεν βρέθηκε χθες στο αεροδρόμιο, ωστόσο ο λόγος ήταν για να αποχαιρετήσει την οικογένειά του, που ταξίδεψε για το Περού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ