Ολυμπιακός: Μαρτίνς – Φορτούνης μαζί στο Ρέντη

Ολυμπιακός: Μαρτίνς – Φορτούνης μαζί στο Ρέντη

To10.gr γράφει για τη συζήτηση που είχαν Πέδρο Μαρτίνς και Κώστας Φορτούνης στο Ρέντη, το νέο συμβόλαιο και τις επαφές του προπονητή - διοίκησης για Σεμέδο, μεταγραφές, ρόστερ και προετοιμασία.

Είναι το πρόσωπο των ημερών. Ο απόλυτος σταρ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο καλύτερος Ελληνας ποδοσφαιριστής. Ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τους αντιπάλους του. Αυτό το διάστημα ο Κώστας Φορτούνης, περί ου ο λόγος, βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, καθώς τρέχει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Ενα ζήτημα που αναμένεται να κλείσει μόλις ο ίδιος συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πριν από αυτό, όμως, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, που σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή, έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδος στα προκριματικά του Euro. Και για αυτόν τον λόγο επέστρεψε στην Αθήνα, ώστε να ξεκινήσει προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Αγγελου Αναστασιάδη. Ωστόσο, η επιστροφή του δεν μπορούσε να έχει και… ερυθρόλευκο χρώμα.

Ο Φορτούνης, λοιπόν, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Στον ίδιο χώρο με τον επιτελικό χαφ του Ολυμπιακού βρισκόταν και ο άνθρωπος που τον βοήθησε να αναδείξει τις τεράστιες δυνατότητές του τη χρονιά που έφυγε. Ο λόγος, βεβαίως, για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο οποίος, όπως σας έχει ενημερώσει ήδη to10.gr, επέστρεψε από την Πορτογαλία, πήρε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και έπιασε δουλειά.

Μαρτίνς και Φορτούνης  συναντήθηκαν και συζήτησαν για αρκετή ώρα στο προπονητήριο του Ολυμπιακού. Προφανώς το περιεχόμενο της συζήτησης δεν έγινε γνωστό, ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να έγινε αναφορά και στο θέμα του συμβολαίου, αλλά και σε άλλα ζητήματα. Ωστόσο δεν υπάρχει λόγος για εικασίες και υποθέσεις, από τη στιγμή που από μόνη της η συνάντησή τους είναι ένα σημαίνων γεγονός.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μαρτίνς, τώρα, ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό να συμμετάσχει και ο ίδιος σε επαφές με κάποιους από τους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού, αλλά και για να γίνει μια τελική κουβέντα για την προετοιμασία, το ρόστερ, τους δανεικούς… Υπενθυμίζουμε, άλλωστε, ότι πρόσφατα to10.gr αποκάλυψε την επιθυμία του να δει τον Ρούμπεν Σεμέδο τα Ερυθρόλευκα, αλλά και το τηλεφώνημα που έκανε ο ίδιος στον συμπατριώτη του αμυντικό.

Στο προπονητήριο του Ολυμπιακού, άλλωστε, βρίσκονταν και ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, με τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Φρανσουά Μοντέστο, με τους οποίους επίσης είχε συνεργασία ο Μαρτίνς.

Σχετικά με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Φορτούνη, αξίζει να αναφέρουμε ότι Ολυμπιακός και παίκτης ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν. Και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα γίνει αυτό που πρέπει και για τις δύο πλευρές. Εξάλλου, έχουμε αναφέρει επανειλημμένα πως η σχέση του παίκτη με τη διοίκηση και προσωπικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι εξαιρετική. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ