«Βόμβα»: Μια ανάσα από Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός!

«Βόμβα»: Μια ανάσα από Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός!

Η αντίστροφη μέτρηση για την σπουδαία μεταγραφή του Γάλλου άσου στον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει. Ο Ματιέ Βαλμπουενά βρίσκεται στον δρόμο για τον Πειραιά…

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει (και) το φετινό καλοκαίρι ψηλά τον πήχη όσον αφορά την ενίσχυση του. Ο Μαρτίνς θέλει να «μπολιάσει» με ακόμη περισσότερη ποιότητα αλλά και εμπειρία το ήδη δυνατό ρόστερ που έχει στα χέρια του.

Για αυτό άλλωστε ο Ολυμπιακός εξετάζει και «δουλεύει» υποθέσεις που συνδυάζουν τα δύο παραπάνω βασικά «συστατικά».

Μια από τις βασικές μεταγραφικές προτεραιότητες του Ολυμπιακού είναι εδώ και καιρό ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Με τις πληροφορίες εδώ και λίγες ώρες να μιλούν για αντίστροφη μέτρηση μιας ακόμη σπουδαίας μεταγραφής για τον Ολυμπιακό. Και την μεταγραφική «βόμβα» των ερυθρολεύκων να είναι έτοιμη να… εκραγεί!

Ο Ματιέ Βαλμπουενά σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν (και) από την Τουρκία ετοιμάζεται για μια νέα περιπέτεια στην καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Μιλάμε για το Νο1 στόχο του Ολυμπιακού στην ενίσχυση που έψαχνε για τα άκρα της επίθεσης του, ποδοσφαιριστή από το «πάνω ράφι» που αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και έρθει στο μεγάλο λιμάνι προκαλέσει πάταγο!

Και θα προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς του Ολυμπιακού που ξέρουν πως και αυτό το καλοκαίρι η διοίκηση είναι έτοιμη για το καλύτερο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης άλλωστε πριν λίγες προανήγγειλε αυτά που θα έρθουν γρήγορα για την ενίσχυση της ομάδας.

Ξεκαθάρισε πως θα γίνει ότι χρειάζεται για να είναι και πάλι ο Ολυμπιακός στην κορυφή. Με μεταγραφές που προκαλούν αίσθηση όπως αυτή που έρχεται με τον Ματιέ Βαλμπουενά!

Στις μεταγραφές βεβαίως ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Ακόμη και στις «κλεισμένες». Μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, να φτάσουμε στις ανακοινώσεις. Ο δρόμος για την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής είναι πάντα μεγάλος.

Ειδικά όταν μιλάμε για μεταγραφές επιπέδου Βαλμπουενά. Του 34χρονου Γάλλου άσου με τις τεράστιες παραστάσεις στην καριέρα του που έμεινε μόλις ελεύθερος από την Φενέρ και ετοιμάζεται για τη νέα του πρόκληση.

Τον Βαλμπουενά των 52 συμμετοχών με τους «τρικολόρ» (και 8 γκολ), με την σπουδαία καριέρα με τα χρώματα της Μαρσέιγ αλλά και της Ντιναμό Μόσχας έως ότου το καλοκαίρι του 2017 πάρει μεταγραφή στην Φενέρ.

Αν όλα κυλήσουν όπως αναμένονται και ο Βαλμπουενά έρθει στον Ολυμπιακό τότε οι ερυθρόλευκοι θα έχουν καταφέρει, γρήγορα και αποτελεσματικά να «θωρακίσουν» τα άκρα τους. Και μαζί με τους Ποντένσε, Λάζαρο και Μασούρα να έχουν μια πολύ δυνατή 4αδα.

Δείχνοντας πως το πλάνο που έχουν θέσει σε εφαρμογή εδώ και καιρό «τρέχει» με απόλυτη σοβαρότητα και επιτυχία. Και δεν είναι μόνο ο Βαλμπουενά. Έπεται και συνέχεια άμεσα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ