Οπαδοί του Άρη στην Αγγλία δωρίζουν εισιτήρια διαρκείας!

Οπαδοί του Άρη στην Αγγλία δωρίζουν εισιτήρια διαρκείας!

Η ανιδιοτελής αγάπη για τον Άρη και η αδερφοποίηση με τους οπαδούς της Γουότφορντ.

Ο Μιχάλης Μάρκου, οπαδός του Άρη που ζει στο Λονδίνο τα τελευταία χρόνια, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για την φιλία που έχουν αναπτύξει οπαδοί των κίτρινων με αυτούς της Γουότφορντ. Παράλληλα αναφέρθηκε στη δράση του κλαμπ και το πως οι φίλαθλοι των δύο ομάδων ήρθαν κοντά μεταξύ τους.

Μάλιστα είπε ότι ο σύνδεσμος της ομάδας στην πρωτεύουσα του Λονδίνου θα κάνουν δώρο σε τρεις άνεργους ομοϊδεάτες τους τρία εισιτήρια διαρκείας!

Αναλυτικά όσα είπε στον «ARENA FM 89.4»

«Έχουμε δικό μας club εδώ στο Λονδίνο. Παιδιά που έρχονται καινούρια στην πόλη, μας βρίσκουν εύκολα μέσω του Aris London Fans στο Facebook και όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε ακόμη περισσότεροι. Ψάχναμε κάποιο… υποκατάστατο του «κιτρινόμαυρου» στην Αγγλία, για να έχουμε κάτι δικό μας και το βρήκαμε στη Γουότφορντ. Αυτοί μας ώθησαν σε αυτή τη φιλία.

Είδαν πολλά βίντεο από τον λαό του Άρη μετά την εκδρομή στο Μάντσεστερ πριν περίπου δέκα χρόνια και από εκεί ξεκίνησε η φιλία μας. Θέλουν να έρθουν στο Κλεάνθης Βικελίδης για να μας βρούνε. Εμείς, πηγαίνουμε σε εντός και σε εκτός έδρας ματς της Γουότφορντ. Πηγαίνουμε πάντα στα ντέρμπι με τις ομάδες του Λονδίνου. Προχθές ήμασταν στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας 12 Αρειανοί. Είναι από τα πιο δυνατά event στην Αγγλία, μαζί με το Wimbledon. Είχε στρατιωτικές παραστάσεις, φασαρία, είχε 87.000 κόσμο το γήπεδο, ήταν κάτι μαγικό αυτό. Χωρίς κανένα παρατράγουδο. Μπύρες πριν το ματς, μαζί όλοι στο γήπεδο παρέα κτλπ. Εγώ τους εξηγώ πως αυτό δεν γίνεται στην Ελλάδα. Γελάνε φυσικά. Υπάρχουν εκατοντάδες κάμερες πια στους δρόμους, δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκεί. Ο μεγαλύτερος τους φόβος είναι να μην τους κόψουν το γήπεδο.

Εμείς οι οπαδοί του Άρη παίρνουμε με 35 λίρες εισιτήρια για όλα τα μεγάλα ματς της Γουότφορντ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και πιο ακριβά εισιτήρια, αλλά με ανάλογες υπηρεσίες. Είναι διαφορετικά. Το γενικό εισιτήριο είναι γύρω στα 40 ευρώ. Τα οπαδικά κλαμπ ζητούν να πάει στα 20 ευρώ το εισιτήριο, αλλά δεν νομίζω πως θα γίνει.

Όσον αφορά τον Άρη, νομίζω φέτος τα πήγαμε καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι. Βγήκαμε στην Ευρώπη, αν και δεν είναι αυτός ο κορυφαίος στόχος. Είχαμε και κάποιες αναταράξεις, κάποιες ατυχίες φέτος, αλλά το πρόσημο είναι θετικό. Είμαστε ικανοποιημένοι. Τώρα αρχίζουμε να μαζεύουμε σιγά-σιγά και τα χρήματα που θέλουμε για να πάρουμε διαρκείας από εδώ. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα αγοράσουμε τρία διαρκείας και θα τα κάνουμε δώρο σε άνεργους ανθρώπους, φίλους του Άρη, που θέλουν να ζήσουν στο Κλεάνθης Βικελίδης, στις αναμετρήσεις της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ