Record: «Ο Κούτρης στην λίστα της Μπενφίκα»

Record: «Ο Κούτρης στην λίστα της Μπενφίκα»

Η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει πως οι «αετοί» της Λισαβόνας ενδιαφέρονται για την απόκτηση του αμυντικού των ερυθρόλευκων

Ο Λεονάρντο Κούτρης πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά και το όνομα του διεθνούς αμυντικού των ερυθρόλευκων, φιγουράρει στην μεταγραφική ατζέντα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η πορτογαλική εφημερίδα Record αναφέρει στο σημερινό της φύλλο, πως ο Κούτρης είναι στην λίστα της Μπενφίκα.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού, με τους Πορτογάλους μάλιστα να επισημαίνουν ότι οι ιθύνοντες της Μπενφίκα παρακολουθούν καιρό τον αμυντικό των πειραιωτών.

Στην ομάδα της Λισαβόνας αγωνίζονται δύο ακόμα Έλληνες παίκτες, ο Σάμαρης και ο Βλαχοδήμος, με τον πρώτο μάλιστα να ανανεώσει πριν από λίγες μέρες την συνεργασία του με τους Λουζιτανούς.

Βεβαίως θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι η Μπενφίκα δεν είναι η μοναδική ομάδα που δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του νεαρού αριστερού μπακ του Ολυμπιακού. Ενδιαφέρον για τον Κούτρη έχει δείξει και η Πόρτο και to10.gr σας έχει ενημερώσει με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ