Η δεύτερη μεγάλη «αδυναμία» του Μελισσανίδη μετά την ΑΕΚ (pics)

Η δεύτερη μεγάλη «αδυναμία» του Μελισσανίδη μετά την ΑΕΚ (pics)

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Aegean αποκάλυψε την συγκλονιστική του συλλογή από αυτοκίνητα αντίκες

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ παρέθεσε δείπνο στους δημοσιογράφους της Ένωσης αποκαλύπτοντας την εντυπωσιακή του συλλογή από αυτοκίνητα αντίκες, την οποία μάλιστα διατηρεί στο κέντρο του Πειραιά!

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης ανέφερε μάλιστα ότι μπορεί η ΑΕΚ να κατέχει την πρώτη θέση στην καρδιά του, όμως η εν λόγω συλλογή είναι η  δεύτερη μεγάλη του «αδυναμία» και πως από μικρό παιδί του άρεσαν τα αυτοκίνητα και από τότε άρχισε να τα συλλέγει.

Να σημειώσουμε δε ότι όλα είναι σε άριστη κατάσταση και έτοιμα να βγουν στην άσφαλτο.

Ανάμεσα στη συλλογή του θα βρει κανείς το Mini Cooper του 1974 και τα αυτοκίνητα που οδηγούσαν οι Ελβις Πρίσλεϊ, Μαρία Κάλας και Σταύρος Νιάρχος.

Το συγκεκριμένο μέρος αποτελεί το «ησυχαστήριο» του στο οποίο περνάει αρκετές ώρες.

Ο χώρος έχει δύο απίστευτες αίθουσες, όπου η μία είναι αφιερωμένη στον ελληνικό κινηματογράφο και η άλλη στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης, που όπως ο ίδιος ανέφερε ήθελε να ζήσει.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας περιέγραψε συναισθηματικά φορτισμένος ότι μέσα στη συλλογή του έχει το αμάξι του πατέρα του, το οποίο έχει ανακαινίσει.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος της Ένωσης, Βαγγέλης Ασλανίδης, η Αγγελική Αρκάδη, ο διευθυντής επικοινωνίας, Ανδρέας Δημάτος, και ο νέος πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ