«Ο Ολυμπιακός ζητάει 8 εκατ. ευρώ για Κούτρη»

«Ο Ολυμπιακός ζητάει 8 εκατ. ευρώ για Κούτρη»

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Record θέλει τουλάχιστον 8 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Λεονάρντο Κούτρη στην Μπενφίκα.

Ο Λεονάρντο Κούτρης αποτελεί έναν από τους μεταγραφικούς στόχους της Μπενφίκα ενόψει καλοκαιριού, με τον Έλληνα μπακ να έχει πραγματοποιήσει μια πολύ καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό.

Η Record σε χθεσινό της δημοσίευμα τόνισε ότι οι Αετοί της Λισαβώνας έχουν στη λίστα τους τον Κούτρη, όμως σήμερα πήγε ένα βήμα παραπέρα, καθώς στο πρωτοσέλιδο της αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός ζητάει τουλάχιστον 8 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπενφίκα φέρεται να παρακολουθεί εδώ κι αρκετούς μήνες τον αριστερό μπακ των ερυθρόλευκων και έχουν σχηματίσει μια πολύ καλή άποψη.

Στα συν των Πορτογάλων σε περίπτωση που κινηθούν για την απόκτηση του είναι και το γεγονός ότι αγωνίζονται δύο ακόμα Έλληνες παίκτες, ο Σάμαρης και ο Βλαχοδήμος. Πάντως για τον Κούτρη η Μπενφίκα δεν «παίζει» μόνη της, καθώς για την απόκτηση του ενδιαφέρονται τόσο η Πόρτο αλλά και η Μαρσέιγ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ