Άρης : Τα λένε και με Παντελίδη

Άρης : Τα λένε και με Παντελίδη

Θόδωρος Καρυπίδης και Ντίνος Διαμαντόπουλος συναντήθηκαν και μεθαύριο (25/05) θα μιλήσουν και με τον Έλληνα τεχνικό για τα μεταγραφικά.

Ο σχεδιασμός για την ερχόμενη σεζόν προχωρά στον Άρη και το βάρος δίνεται στις μεταγραφές για τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Στα πλάνα των κίτρινων είναι να αποκτήσουν κεντρικό αμυντικό, οκτάρι, επιθετικό και πλάγιο επιθετικό.

Αυτό ήταν και το κεντρικό θέμα συζήτησης μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη και του Ντίνου Διαμαντόπουλου, που συναντήθηκαν χτες (22/05) το βράδυ στην Αθήνα.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης μέχρι το μεσημέρι βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη και αφού μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης στη συνέχεια ταξίδεψε στην πρωτεύουσα.

Μεταξύ των δυο αντρών υπάρχει σύμπνοια απόψεων σε όλα τα ζητήματα και οι κινήσεις που σχεδιάζουν προχωρούν κανονικά. Το επόμενο ραντεβού ορίστηκε για μεθαύριο (25/05), αυτή τη φορά παρουσία και του Σάββα Παντελίδη, ώστε να αποφασιστούν οι τελικές λεπτομέρειες για τα μεταγραφικά θέματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ