Άρης για μεγάλα πράγματα: Ανεβαίνει 2.000.000 € το μπάτζετ

Άρης για μεγάλα πράγματα: Ανεβαίνει 2.000.000 € το μπάτζετ

Ο Άρης πάει για μεγάλα πράγματα του χρόνου και ο Θόδωρος Καρυπίδης αποφάσισε να επενδύσει ακόμη περισσότερα λεφτά στο μπάτζετ της ομάδας!

Η καλή χρονιά του Άρη, που πέτυχε τον βασικό στόχο της ευρωπαϊκής εξόδου, ανεβάζει τις προσδοκίες του κόσμου αλλά και των ίδιων των συντελεστών του για την πορεία του τη νέα αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα, η ομάδα πρέπει να είναι καλυμμένη και στο οικονομικό κομμάτι και ο Άρης να παρουσιάσει ένα βιώσιμο πλάνο για την επόμενη σεζόν, ζήτημα στο οποίο εστιάζει η UEFA.

Έτσι, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης, το μπάτζετ της ομάδας θα είναι αυξημένο του χρόνου κατά δυο εκατομμύρια επιπλέον. Ενα νούμερο πάρα πολύ μεγάλο, που ουσιαστικά αλλάζει επίπεδο την ομάδα και φυσικά αλλάζει και τους στόχους. Καθώς πλέον ο Άρης θα μπορεί να κάνει κινήσεις που θα τον ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο και θα του δώσουν τη δυνατότητα να πάρει παίκτες από το πάνω ράφι.

Τα χρήματα θα καλυφθούν από τον Θόδωρο Καρυπίδη μέσω νέας Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ. Το μεγαλύτερο ποσό για μεταγραφή, πάντως, αναμένεται να δοθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού κορυφής. Θέση στην οποία ο Άρης θέλει να κάνει τη δική του υπέρβαση, παίρνοντας έναν ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς, αλλά παράλληλα θα είναι και περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.

Στο θέμα του επιθετικού, αλλά και συνολικά του μεταγραφικού σχεδιασμού και των οικονομικών δεδομένων υπάρχει απόλυτη συμφωνία μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη και του Ντίνου Διαμαντόπουλου, με τον τελευταίο να συνεχίζει για άλλη μια χρονιά στη θέση του τεχνικού διευθυντή των κίτρινων.

Πλέον, ο Άρης φορτσάρει για να προετοιμασία όσο καλύτερα γίνεται ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεών του στο Europa League, με πρώτο στόχο την παρουσία του στους ομίλους της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ