Παναθηναϊκός: Οι 5+1 προσθήκες που θα αλλάξουν το Τριφύλλι

Παναθηναϊκός: Οι 5+1 προσθήκες που θα αλλάξουν το Τριφύλλι

Οι Δώνης και Νταμπίζας φαίνεται να έχουν κατασταλάξει στο πως πρέπει να κινηθεί η ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι, θεωρώντας επιτακτική την προσθήκη 6 νέων παικτών.

«Διπρόσωπος». Άλλος Παναθηναϊκός από την εκκίνηση του πρωταθλήματος, έως και τον Γενάρη. Άλλος από την αρχή του νέου έτους, μέχρι και το τέλος της χρονιάς.

Ζητούμενο στον Παναθηναϊκό της επόμενης μέρας; Σίγουρα η σταθερότητα. Μια ομάδα δίχως μεταπτώσεις στην απόδοση και την αγωνιστική της εικόνα. Μια ομάδα ανταγωνιστική, στην οποία το ταλέντο των νεαρών παικτών θα δέσει με την εμπειρία των μεγαλύτερων σε ηλικία στο «πράσινο» ρόστερ και μαζί θα συνθέσουν ένα δυνατό σύνολο, έτοιμο να πρωταγωνιστήσει.

Πριν από περίπου ένα μήνα, διαβάσατε εδώ στο «10» για την  στροφή «180 μοιρών» στον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού της νέας σεζόν. Για το γεγονός πως η «επόμενη μέρα» στην ομάδα θα σχεδιαστεί με τελείως διαφορετικό τρόπο σε σχέση με πέρσι.

Σήμερα, οι Δώνης και Νταμπίζας φαίνεται πως έχουν κατασταλάξει στο πως πρέπει να κινηθεί η ομάδα στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, θεωρώντας επιτακτική την προσθήκη 6 νέων παικτών. Παίκτες οι οποίοι θα έρθουν και με το «καλημέρα» θα μπουν στα… βαθιά, δίνοντας την απαιτούμενη ποιότητα στις θέσεις που έχουν ανάγκη οι «πράσινοι».

Ποιες είναι αυτές;

Δεξιός μπακ

Η αποχώρηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί ήταν γνωστή εδώ και κάποιο διάστημα και σήμερα επισημοποιήθηκε, αφήνοντας κενό τόσο στο δεξί άκρο (πρωτίστως), όσο και στο κέντρο της «πράσινης» άμυνας(δευτερευόντως). Στον Παναθηναϊκό στοχεύουν στην απόκτηση ενός δεξιού οπισθοφύλακα, ώστε μαζί με τον Γιόχανσον να θωρακίσουν την εν λόγω θέση.

Στόπερ

Το αμυντικό δίδυμο Κολοβέτσιος-Μαυρομμάτης παρουσιάστηκε αρκετά αποτελεσματικό, ιδίως στο πρώτο μισό της σεζόν. Από τον Ιανουάριο και έκτοτε όμως παρουσίασε μεγάλη αστάθεια, γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αγωνιστική καθίζηση της ομάδας. Η προσθήκη ενός στόπερ κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να αποτελέσει μαζί με τον Κολοβέτσιο και τους 2 μπακ μία ισχυρή αμυντική γραμμή.

6άρι

Η αποχώρηση του Έργκους Κάτσε έχει δημιουργήσει κενό στην μεσαία γραμμή, το οποίο αναμένεται να καλυφθεί με την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ, ο οποίος θα αγωνίζεται στο πλάι του Κουρμπέλη και θα έχει τη δυνατότητα να παίξει τόσο ως 6άρι (κυρίως), αλλά και με έναν πιο δημιουργικό ρόλο (8άρι).

Εξτρέμ

Εάν αναλογιστεί κάποιος το γεγονός ότι ο Τάσος Χατζηγιοβάννης είναι ο μοναδικός «καθαρός» εξτρέμ στην ομάδα αυτή τη στιγμή, αλλά και το ότι η παραμονή του μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται, καταλαβαίνει πως η ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση είναι αναγκαία. Για αυτό και στο «Τριφύλλι» στοχεύουν στην απόκτηση 2 ποδοσφαιριστών που θα αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης.

Σέντερ φορ

Παρά την δεδομένη παραμονή του Φεντερίκο Μακέντα, στον Παναθηναϊκό θεωρούν απαραίτητη την προσθήκη ενός ακόμα επιθετικού. Ενός παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ιταλό,  που θα μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα, αγωνιζόμενος είτε στο πλευρό του «συναδέλφου» του, είτε ως δεύτερος επιθετικός. Έναν… Καρέλη ας πούμε, σε καλύτερη κατάσταση.

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ