ΠΑΟΚ: Τι συμβαίνει με τον Γεβγέν Σάκχοφ

ΠΑΟΚ: Τι συμβαίνει με τον Γεβγέν Σάκχοφ

Μια ιστορία του... Γενάρη, οδηγεί τον Σάκχοφ στην έξοδο. Με τον Ουκρανό να μην μπορεί να συγχωρέσει όσα έγιναν στη «λήξη» των μεταγραφών

Στο τρένο φυγής από την Τούμπα και ο Γεβγέν Σάκχοφ, καθώς όπως «μοιράζει» ο ΠΑΟΚ προκύπτει ως τώρα οικονομική διαφορά από τα θέλω του Ουκρανού στα όσα προσφέρει για να τον κρατήσει ο νταμπλούχος. Και μεταξύ μας αν δεν υπήρχαν οι τραυματισμοί του Μαουρίσιο και του Βέρνμπλουμ δεν θα έτρεχε τίποτα. Έχοντας όμως δύο παίκτες σε αυτές τις θέσεις τραυματίες, και τον Ολιβέιρα φευγάτο για την Πόρτο (καθώς οι Δράκοι δεν κάνουν… σκόντο) τότε προφανώς και προκύπτει ένα θεματάκι. Διότι πλέον απειλείται η ομοιογένεια της μεσαίας γραμμής. Μπορεί να έρθει κάποιος καλύτερος. Δεν είναι απλό όμως το να «μπει» σε μια έτοιμη ομάδα. Και είναι και ο τραυματισμός του Βιεϊρίνια. Είναι και το «αντίο» από τον Βαρέλα. Ξάφνου ο ΠΑΟΚ μοιάζει υποχρεωμένος να αλλάξει περισσότερο από ότι ήθελε.

Για τον Σάκχοφ όμως είχα σκοπό να σας πως δύο πράγματα. Και κυρίως μια προ μηνών ιστορία που φαίνεται πως ήρθε η ώρα να «ξεπληρώσει» το γραμμάτιο. Ιστορία του Γενάρη. Τότε που ο Λουτσέσκου ουσιαστικά τον Ουκρανό δεν τον έβλεπε. Ξέρετε τι λένε για τον Σάκχοφ στην πατρίδα του; Πως έφερε στα μέσα Γενάρη μια πρόταση από τη Βίντι για μεταγραφή. Του έδιναν του ΠΑΟΚ οι Ούγγροι μισό εκατ ευρώ, και ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο Δικέφαλος όμως αρνήθηκε, παρότι δεν έχει ανανεώσει τον παίκτη που το καλοκαίρι έμενε ελεύθερος.

Και ενώ ο Ουκρανός μετά από αυτό το «όχι» κατάλαβε πως είναι απαραίτητος και τέλος πάντων το πήρε απόφαση ότι θα τελειώσει τη σεζόν στη Τούμπα, φιλοδοξώντας να κερδίσει εδώ στα μέρη μας ένα ακόμη συμβόλαιο; Τελευταία ημέρα των μεταγραφών του έγινε γνωστό πως αν θέλει μπορεί να φτιάξει βαλίτσες. Και μάλιστα άμεσα. Κάτι σε «φύγε τώρα» ήταν το μήνυμα, έπειτα από την απόκτηση του δανεικού από την Πόρτο, Σέρχιο Ολιβέιρα. H Βίντι όμως από τις 22 Γενάρη είχε πάρει άλλον ποδοσφαιριστή (Άκος Έλεκ). Ενδιαφέρον πια δεν υπήρχε. Και κάπως έτσι ο Ουκρανός έμεινε. Με βαριά καρδιά. Και έχοντας χρεώσει πολύ κόσμο στη Θεσσαλονίκη. Και τον Μπράνκο και τον Λουτσέσκου που δεν τον υποστήριξε.

Με τη μαγκιά του βεβαίως όλο αυτό το έκανε κίνητρο. Και από τη στιγμή που του δόθηκε η ευκαιρία μπήκε στην εντεκάδα και δεν ξαναβγήκε. Έγινε από τους καλύτερους του δεύτερου γύρου. Ένας αληθινός πρωταγωνιστής. Τώρα λοιπόν που ο ΠΑΟΚ τον θέλει; Εκείνος έχει ανεβάσει τις τιμές σε σημεία… εκτός λογικής. Γιατί όλα εδώ πληρώνονται.

Εάν λοιπόν δεν προκύψει νέος γύρος διαπραγματεύσεων, τότε και ο 28χρονος Ουκρανός θα αποχωρήσει από την Τούμπα μετά από τρία χρόνια παρουσίας στους «ασπρόμαυρους», με το βέβαιο να είναι πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να ικανοποιήσει πλήρως τις απαιτήσεις του, οι οποίες μπορούν κάλλιστα να χαρακτηριστούν και υπερβολικές, βάσει των χρημάτων που προβλέπει το συμβόλαιο που τυπικά ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ