«Προετοιμασμένος ο ΠΑΟΚ για Βαρέλα, θα αντικατασταθεί επάξια»

«Προετοιμασμένος ο ΠΑΟΚ για Βαρέλα, θα αντικατασταθεί επάξια»

Ο Τσουρέλας αναφέρθηκε στην απόφαση του Φερνάντο Βαρέλα να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης του Δικεφάλου.

Ο Απόστολος Τσουρέλας μίλησε στο «Metropolis 95.5» για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ μετά το «διαζύγιο» με τον Φερνάντο Βαρέλα.

Αρχικά είπε: «Ο Βαρέλα είναι ένας παίκτης εξαιρετικός, με μεγάλες δυνατότητες, ευφυής, δυνατός και γρήγορος. Ταίριαζε με τη φιλοσοφία του ΠΑΟΚ. Ένας παίκτης που εντός γηπέδου απέδειξε ότι ήταν ικανός να φορά τη φανέλα του Δικέφαλου. Προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα για να κατακτήσει τους τίτλους που πήρε φέτος. Ήταν ένα παίκτης-κόσμημα, που τώρα δεν θα υπάρχει για τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω, όμως, ότι ο ΠΑΟΚ ήταν προετοιμασμένος για την απώλεια Βαρέλα. Έχω εμπιστοσύνη στον Ιβάν Σαββίδη και το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας ότι θα αντικατασταθεί επάξια».

Για το αν χάνει ο ΠΑΟΚ με την αποχώρηση Βαρέλα: «Σίγουρα χάνει με την έννοια ότι είναι ένας παίκτης έτοιμος. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει έναν καλύτερο παίκτη στα χαρτιά όμως, εμείς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο ξέρουμε ότι μπορεί αυτός να μην προσαρμοστεί και να μην προσφέρει στο 100%. Όσο καλός θεωρητικά και να είναι ο επόμενος, υπάρχει αυτό το ρίσκο. Θέλω να πιστεύω ότι με τη συμβολή και του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος θα πρέπει να έχει ενεργό ρόλο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο ΠΑΟΚ θα καλύψει το κενό επάξια».

Για την άρνηση Βαρέλα στην δελεαστική πρόταση του ΠΑΟΚ: «Ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του στις αποφάσεις. Έτσι αποφάσισε ο παίκτης. Από την πλευρά του και ο ΠΑΟΚ αποφάσισε ότι δεν μπορεί παραπάνω, προφανώς για να μη χαλάσουν οι ισορροπίες στην ομάδα. Ναι μεν ο Βαρέλα είναι καλός παίκτης και εκ των βασικών του ΠΑΟΚ, δεν είναι όμως και αναντικατάστατος».

Για τον Ίνγκασον και αν μπορεί να καλύψει το κενό του Βαρέλα: «Έχει σπουδαίες περγαμηνές, όμως, δεν τον είδαμε πολύ φέτος. Είναι πολύ επιπόλαιο και παρακινδυνευμένο να τον κρίνουμε από 2-3 ματς. Πρέπει να φανεί έτοιμος στην προετοιμασία για να δείξει αυτό που μπορεί να κάνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ