«Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό ο Χασάν»

«Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό ο Χασάν»

Πορτογαλικό Μέσο αναφέρει πως ο Χασάν δεν θα να παραμείνει στον Ολυμπιακό μιας και οι Πειραιώτες αποφάσισαν να μην ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς από την Μπράγκα.

Ο Αχμέντ Χασάν , ήρθε το καλοκαίρι σαν δανεικός από την Μπράγκα για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού. Ο διεθνής Αιγύπτιος αν και ξεκίνησε μουδιασμένα και είχε και ένα τραυματισμό μεσούσης της σεζόν, πρόλαβε να σκοράρει 15 γκολ σε 32 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Φαίνεται όμως πως δεν ήταν αρκετά για να πείσουν τους ερυθρόλευκους να δαπανήσουν 4 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους με κανονική μεταγραφή. Έτσι τουλάχιστον αναφέρει η πορτογαλική O’ Jogo, που μέσω του ρεπορτάζ θεωρεί δεδομένο πως ο Χασάν θα αγωνίζεται για την Μπράγκα την επόμενη σεζόν.

Ο Αιγύπτιος στράικερ που θα συμμετάσχει εκτός των άλλων και στο ερχόμενο Copa Africa με την εθνική ομάδα της Αιγύπτου θα αφήσει τον Ολυμπιακό που πλέον καλείται να κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού με μεγαλύτερη… άνεση στο γκολ  τον οποίον θα πλαισιώσουν οι Γκερέρο και Σολδάνο βάσει του υπάρχοντος ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ