«Ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για Βαρέλα»

«Ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για Βαρέλα»

Στην Τουρκία το όνομα του Φερνάντο Βαρέλα, άρχισε να παίζει «δυνατά» για πολλές ομάδες. Μια απ' αυτές είναι η Τραμπζονσπόρ, όμως τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει  ίσως αποτελέσουν εμπόδιο.  

Από την στιγμή που δεν θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί ΠΑΟΚ και Βαρέλα ήταν αναμενόμενο να εμφανιστούν και οι πρώτες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 31χρονο αμυντικό.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ η Τραμπζονσπόρ ενδιαφέρεται για τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Δικεφάλου. Ο Φερνάντο Βαρέλα προτάθηκε στην ομάδα από την Τραπεζούντα που εξετάζει πολύ σοβαρά την προοπτική συνεργασίας.

Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα η Τραμπζονσπόρ έχει οικονομικά προβλήματα και κανείς δεν ξέρει αν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του Βαρέλα που είναι αρκετά υψηλές.

Αν λάβουμε και τα όσα είπε σήμερα ο εκπρόσωπος του, πως το συμφέρον του Βαρέλα είναι να πάει σε κάποια ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, εύκολα μπορεί κανείς να καταλάβει πως πολύ δύσκολα να πάει σε κάποια ομάδα της Τουρκίας αν δεν πάρει ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ