Μπούσι: «Ο Μπουλάρι έχει τρομερά προσόντα, είναι κεφάλαιο για την Αλβανία»

Μπούσι: «Ο Μπουλάρι έχει τρομερά προσόντα, είναι κεφάλαιο για την Αλβανία»

Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας Ελπίδων της Αλβανίας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό επιθετικό του Ολυμπιακού.

Ως ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του αλβανικού ποδοσφαίρου χαρακτήρισε τον Εμιλιάνο Μπουλάρι ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Αλβανίας, Αλμπάν Μπούσι. Ο τεχνικός της ομάδας Ελπίδων της γειτονικής χώρας, τόνισε ότι ο 17χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού έχει τρομερά φυσικά προσόντα και τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει ένα από τα βασικά στηρίγματα της Εθνικής Αλβανίας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο Μπουλάρι αποτελεί ένα από τα κορυφαία κεφάλαια της Εθνικής Αλβανίας. Ήρθε με την Ελπίδων κι ας έχει 3-4 χρόνια διαφορά με τους συμπαίκτες και αντιπάλους του, καθώς έχει τρομερά φυσικά προσόντα.

Αν συνεχίσει να παίζει έτσι όπως στον Ολυμπιακό φέτος ή όπου αλλού συνεχίσει του χρόνου, τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει το βασικό στήριγμα της Αλβανίας. Μην σας φανεί περίεργο, αν κληθεί πολύ σύντομα και στην πρώτη ομάδα».

Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπούσι αποθεώνει τον «ερυθρόλευκο» στράικερ. Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε αναφερθεί επίσης στον νεαρό επιθετικό της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

«Ο Εμιλιάνο Μπουλάρι, που αγωνίζεται στην Ελλάδα, θα εξελιχθεί σε σπουδαίο επιθετικό. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την εθνική Αλβανίας», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ