«Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Σκρτελ»

«Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Σκρτελ»

Η τουρκική ιστοσελίδα sporx.com αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με τον Σλοβάκο κεντρικό αμυντικό της Φενέρ. «Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ που επίσης είχε κάνει πρόταση για τον Σλοβάκο», γράφουν οι Τούρκοι

Έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Μάρτιν Σκρτελ είναι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Φενέρ είναι στο μεταγραφικό «στόχαστρο» των πειραιωτών και σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Sporx.com, ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον έμπειρο στόπερ της τουρκικής ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με τον Σκρτελ και ο αμυντικός της Φενέρ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα» αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ. Μάλιστα οι Τούρκοι επισημαίνουν ότι ο Σλοβάκος κεντρικός μπακ αναμένεται να έρθει στην χώρα μας τις επόμενες μέρες.

«Νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ»

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι Τούρκοι γράφουν για νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στην υπόθεση του Σλοβάκου, αναφέροντας χαρακτηριστικά. «Πρόταση για τον Σκρτελ είχε κάνει και ο ΠΑΟΚ αλλά ο Ολυμπιακός έκανε καλύτερη πρόταση και συμφώνησε με τον παίκτη».

Οι Τούρκοι αναφέρουν δηλαδή πως ο δικέφαλος του Βορρά προσπάθησε να πάρει τον διεθνή στόπερ αλλά δεν τα κατάφερε επειδή οι ερυθρόλευκοι έδωσαν περισσότερα χρήματα στον διεθνή αμυντικό.

Μετά την συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Βαλμπουενά, τα δημοσιεύματα από την Τουρκία«πέφτουν βροχή» για έναν ακόμα παίκτη της Φενέρ που ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους. Ο Σκρτελ είναι από τις πρώτες επιλογές των ερυθρόλευκων για το κέντρο της άμυνας και ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί πως ο πολύπειρος στόπερ είναι ιδανική λύση για τους ερυθρόλευκους.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ έχει το προφίλ που θέλει ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού και οι Τούρκοι υποστηρίζουν με σημερινά ρεπορτάζ πως ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με τον Σλοβάκο στόπερ.

Στην Τουρκία θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον διεθνή κεντρικό αμυντικό και πως ο Σκρτελ θα γίνει ο δεύτερος παίκτης της Φενέρ, μετά τον Βαλμπουενά, που θα φορέσει την φανέλα της ομάδας του Πειραιά.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ